🌞 Smeltende priser!
🌞 Smeltende priser!
Spontant forlænget:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

EasyFit skoletaske sæt Frozen
p.t. udsolgt

Pris
956 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A308155

EAN: 4043946295471

EasyFit skoletaske sæt Frozen
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den slanke EasyFit skoletaske fra Scooli er en pålidelig ledsager til grundskolen. Med certificerede ergonomiske funktioner, smarte funktioner og trendy motiver er drenge og piger klar til at starte i skole med denne skoletaske.

Simpelthen magisk. Tasken med motiver fra Die Eiskönign 2 fortryller fans af Elsa og Anna med en golden og glitterskrift og friske mintfarver.

Alle funktionerne i EasyFit skoletasken fra Scooli på et overblik:

Ergonomisk
Institut for Sundhed og Ergonomi e.V. (IGR) anbefaler EasyFit skoletasken med testmærket "Ergonomisk produkt" for dens individuelle tilpasningsevne til barnets anatomi. Den ergonomiske, åndbare rygpolstring garanterer komfort. Den særligt støttende polstring i lænden forhindrer en hul ryg. Det åndbare polstringsmateriale ventilerer rygområdet. Den aftagelige brystrem fastgør stropperne over skuldrene, og vægten bæres skånsomt på ryggen. Justeringsstropperne placerer tasken tæt på ryggen og sikrer bærekomfort. Et separat tilgængeligt hoftebælte kan fastgøres via øjer, så vægten fordeles over skuldre og hofter. Den er let at fastgøre med en velcrolukning.

Lys
Med kun ca. 1 kg egenvægt giver skoletasken ikke ekstra vægt.

Slank pasform
På grund af den slanke pasform er skoletasken også velegnet til små børn.

Kapacitet
Med en kapacitet på ca. 18 liter giver skoletasken masser af plads til skolematerialer.

Synlig
EasyFit skoletasken er udstyret med Oralite-reflekser og sikrer god synlighed på vejen. Oralite-reflekserne er placeret på frontlommen, på siden af låget og på skoletaskens skulderstropper. En ekstra reflektor på låsen bidrager til trafiksikkerheden.

Magnetisk lås
Tasken er udstyret med en Fidlock® magnetlås og er nem at åbne og lukker af sig selv.

Holdbar
På grund af det vandafvisende og slidstærke materiale samt den testede forarbejdning af høj kvalitet er EasyFit skoletasken en trofast følgesvend gennem skoleårene.

Vandafvisende
Belagt materiale og vandafvisende lynlåse beskytter skoletaskens indhold

Beskyttelse mod lækage
Vandafvisende sidelommer med praktisk plasttud beskytter indholdet mod spild af væske

5-delt sæt
EasyFit skoletasken leveres i et sæt bestående af: fyldt elevtaske med Eberhard Faber-kridt af høj kvalitet, gymnastikpose, penalhus, aftagelig nøglering

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 29 x 33 x 36,5 cm
  • Vægt (komplet sæt): 1460g
  • Alder: fra 5 år

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers