easy baby ZOO stof skiftemåtte beige

easy baby ZOO stof skiftemåtte beige


  • easy baby Stofskiftemåtte VICHY grå bjørn
  • easy baby Stofskiftende BEAR mat blå

399 kr
Pris
397 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A151925

EAN: 4043025440679

easy baby ZOO stof skiftemåtte beige
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Din baby vil helt sikkert føle sig hjemme på denne praktiske skiftemåtte med aftageligt stofomslag. Derudover sørger de søde motiver og trendy farver til et specielt blikfang i dit børns værelse. Skiftemåtten kan vidunderligt suppleres med sengelinned, sovepose og gennemsøgningstæppe fra den samme motivserie.

- Mål: ca. 85 x 75 cm

Materiale:
Cover: 100% bomuld
Påfyldning: 100% polyester

Filmovertrækoverlægget er lavet af PVC, ftalatfrit, uden vægtmetal og er i overensstemmelse med EU-reglerne EN 71-2 og EN 71-3 seneste version.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

easy baby ZOO stof skiftemåtte beige
399 kr
397 kr
Top mærker