10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
doona Babystol Desert Green med fuldt integreret chassis, 2 i

doona Babystol Desert Green med fuldt integreret chassis, 2 i


Variant:
 • DOONA Babyautostol Grey Hound / grå med integreret barnevognsstel, 2 i 1
 • DOONA Babyautostol Flame Red / rød med integreret barnevognsstel, 2 i 1
 • DOONA Babyautostol Racing Green / grøn med integreret barnevognsstel, 2 i 1
 • DOONA Babyautostol Nitro Black / sort med integreret barnevognsstel, 2 i 1
 • +5

Pris
4.499 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A315417

EAN: 4895231703556

doona Babystol Desert Green med fuldt integreret chassis, 2 i
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra autostol til klapvogn på få sekunder. Den næste generation af spædbarnskøretøj

Doona er den første autostol, der kan fungere som en lille klapvogn. Fordelene er indlysende. Når du stiger ud af bilen et øjeblik, behøver du ikke at flytte dit barn rundt på aden , du skal blot placere autostolen på gulvet og folde chassiset ud. Din lille skat vil næppe bemærke noget af dette og vil fortsætte med at sove fredeligt eller kigge på dig med store øjne. Men han behøver ikke at komme ud af autostolen, ud af de velkendte omgivelser og har dig altid inden for synsvidde. Det sparer ikke kun dig, men også dit barn for en masse stress. En lille gåtur eller en tur i supermarkedet har aldrig været så afslappet!

Den nye kollektion sætter en ny tone med seks levende og moderigtige farver, et nyt sort interiørstof og et smart charcoal aluminiumsstel. Denne kollektion er perfekt til trendy familier.

Produktets egenskaber:
 • Højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder
 • Kompatibel med Doona Isofix System til sikker forankring
 • 100 % børnesikkerhed: Testede og certificerede materialer
 • Certificeret til brug i fly - for ekstra sikkerhed
Forpligtelse til sikkerhed
Sikkerhed er ikke bare en ekstra ting for os, det er vores grundlæggende holdning! Vores produkter er designet med forældre og deres babyer i tankerne og skal derfor have den højeste sikkerhedsstandard. Hvert af vores produkter gennemgår strenge interne og eksterne test for at sikre sikkerheden.

Beskyttelse mod sidekollision
Doona s unikke dobbeltvæggede struktur, som gør det muligt at folde hjulene ind i Doona ™ bagsæde, giver ekstra sikkerhed. De to lag af stærkt stødabsorberende plast kombineret med yderligere lag af EPS, skum og tekstiler giver en forstærket beskyttelse mod sidekollisioner. I tilfælde af en ulykke er barnet således optimalt beskyttet.

Rebound-beskyttelse
I modsætning til typiske bæreseler til spædbørn er den Doona s unikke konstruktion gør det muligt at placere bærehåndtaget mod bagsædet, hvilket giver ekstra beskyttelse mod tilbageslag. I tilfælde af en ulykke absorberer dette slaget og forhindrer, at barnets krop hurtigt bevæger sig over på bagsædet. Doona ™ til bagsædet er forhindret.

Fejlsikre mekanismer
To af de mest almindelige årsager til skader i forbindelse med barnestole og klapvogne er forkert brug eller installation. Med denne viden udviklede virksomheden Doona ™ Design - og ingeniørteams har udviklet forskellige fejlsikre mekanismer for at forhindre forkert brug og garantere sikker drift.

Babyvenlige mekanismer
Alle materialer, der anvendes af Simple Parenting, er omhyggeligt testet og godkendt i henhold til de strengeste europæiske standarder og Reach-regulering, herunder SVHC-test (Substances of Very High Concern). Alle materialer er ikke kun fri for farlige kemikalier, men er også blevet intensivt testet for deres modstandsdygtighed og kvalitet for at sikre en sikker og kontinuerlig brug af produktet.

Certificering af luftfartøjer i EU og USA
Doona er blevet testet og godkendt til flyrejser i både USA og Europa.

Standarder og certificeringer
Babyprodukter testes i henhold til de strengeste sikkerhedsstandarder. Dette gælder især for barnestole og klapvogne, som skal beskytte babyer under transport. På grund af dens unikke hybridlignende funktionalitet. Doona ™ er blevet testet og certificeret som både barnestol og klapvogn. Således Doona ™ det eneste produkt, der opfylder de to europæiske standarder for kvalitet og sikkerhed.

Tekniske detaljer:
 • Egnethed: Omvendt spædbarnskøretøj
 • Gruppe: 0+
 • Vægt: 0-13 kg
 • Produktets vægt: 7 kg
 • Dimensioner (bæresele): 44 x 60 x 66 cm
 • Mål som klapvogn: 99 x 82 cm
Leveringen omfatter en bæresele til spædbørn doona inklusive bilbeskyttelsesmåtte.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: doona Babystol Desert Green med fuldt integreret chassis, 2 i
5
255 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 234
 
4 stjerner
| 19
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

doona Babystol Desert Green med fuldt integreret chassis, 2 i
doona Babystol Desert Green med fuldt integreret chassis, 2 i
4.499 kr