Done by Deer ™ Wrap Clutch Elphee, mørkeblå

Done by Deer ™ Wrap Clutch Elphee, mørkeblå


Variant:
  • Done by Deer ™ Wrap Clutch Elphee, mørkeblå
  • Done by Deer ™ Wrap Clutch Elphee, sennep
  • Done by Deer ™ Wrap Clutch Elphee, grå

Pris
409 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294106

EAN: 5712643015666

Done by Deer ™ Wrap Clutch Elphee, mørkeblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne wrap-around kobling Done by Deer er virkelig noget specielt. Det er utroligt praktisk, smukt og endda bæredygtigt. Fordi den er lavet af 15 genbrugte PET-flasker.

Med den skiftende kobling fra udført af Deer er du virkelig forberedt på enhver situation og ethvert vejr. Koblingen er vejrbestandig, og den lille elefant reflekterer endda, når den er oplyst.

Omviklingskoblingen måler 30 x 4 x 25 cm (4 liter). Det er praktisk, men stadig stort nok til altid at have det væsentlige med sig. Især når du ikke vil have en stor bleetaske.

Den har et hovedrum, der også indeholder den tilsvarende vandtætte, sammenfoldelige puslemåtte. Men der er også plads nok i hovedrummet til andre små ting. Tasken har også en ekstra lynlåslomme, hvor vådservietter, cremer osv. Kan finde deres plads og en anden lille udvendig lomme.

Denne taske er også næsten perfekt til rejser. Alt er hurtigt ved hånden, og på grund af sin kompakte størrelse kan det hurtigt forsvinde i en større taske.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (LxBxH): 30 cm x 4 cm x 25 cm
  • Volumen: 4 liter
  • Materiale: 100% genanvendt polyester med PU-belægning
  • For: 100% genbrugt Oeko-Tex polyester
  • Skiftemåtte inkluderet i leveringen
  • Vejrbestandigt og bæredygtigt materiale
  • Plejeanvisning: vaskes ved 30 ° C, vaskes til venstre, ikke egnet til tørretumbler

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topsellers

Done by Deer ™ Wrap Clutch Elphee, mørkeblå
409 kr