Done by Deer ™ Antee handrim
Pris
106 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A279505

EAN: 5712643408451

Done by Deer ™ Antee handrim
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Gribelegetøj er meget værdifuldt og skal leveres til babyen tidligt. Fra den fjerde måned begynder babyen at udforske tingene med hænderne. Så mange forskellige varianter som muligt med forskellige materialer, lyde og overflader at vælge imellem giver mening. Denne vidunderlige handrim fra Antee er udført af Deer kaldet anteater. Ringen er lavet af behageligt blød plast, og den specielle silhuet er nem at røre ved selv små babyhænder. De knyttede stropper giver en spændende kontrast til den stabile gribering og vækker særlig interesse. Et godt stykke legetøj til babyer fra fødslen.

Detaljer :
 • Materialehåndtag: ABS
 • Materiale tænderring: TPE
 • Materiale bånd: Polyester
 • dimensioner: 6,5 cm x 15 cm
 • Plejeanvisning: vaskbar ved 40 ° C
 • Alder: fra fødslen
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Vores Topsellers

  Done by Deer ™ Antee handrim
  106 kr