Döll Boys bobble hat strik, grå
-16%

Döll Boys bobble hat strik, grå


Størrelsesguide

178 kr
Pris
150 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
28 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A253960

Döll Boys bobble hat strik, grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Döll - kasketspecialisten med høj bærekomfort.

I generationer har Döll været specialisten i velsiddende hatte til ethvert hoved og enhver smag. Döll har siden 1842 været elsket af børn og værdsat af forældre og har siden 1842 tilbudt kasketter af fremragende kvalitet og pasform. Uanset om det er et modetilbehør eller en beskyttelse mod sol, vind og kulde - Döll er holdbart, pålideligt og alsidigt. Hvert år sætter kollektionerne moderigtige accenter med trendy farver, materialer af høj kvalitet og de mest forskelligartede former, idet de altid har som mål at supplere tøjet perfekt med hensyn til farver og temaer.

Smuk, nuttet bobblehat med stor bobble.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 75% polyamid, 15% uld, 10% alpaca
  • Foring: 65% polyester, 35% viskose
  • Kan vaskes op til 30°.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Döll Boys bobble hat strik, grå
Döll Boys bobble hat strik, grå
178 kr
150 kr