DIRKJE Girls  Sæt med 2 stk. white /grå

DIRKJE Girls Sæt med 2 stk. white /grå


Størrelsesguide

107 kr
Pris
105 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A163855

DIRKJE Girls Sæt med 2 stk. white /grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
SET

Den hollandske virksomhed DIRKJE tilbyder dig et farverigt udvalg af trendy Design s i god kvalitet og det hele til en fair pris. Et sjovt udvalg af fantastiske kollektioner - altid nye kombinationer.


Smukt sæt bestående af en langærmet skjorte med et sødt Print motiv foran og trykknapper bagpå, så den er nem at tage af og på. Passer til en flot leggings med elastisk linning.

produktdetaljer:
- materiale: trøje og leggings: 95% bomuld, 5% spandex
- kan vaskes op til 30° C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

DIRKJE Girls  Sæt med 2 stk. white /grå
DIRKJE Girls Sæt med 2 stk. white /grå
107 kr
105 kr