difrax Sterilisator Sutteboks blå

difrax Sterilisator Sutteboks blå

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr

49 kr
26 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 23 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A114954

difrax Sterilisator Sutteboks blå
Med denne boks kan du hurtigt sterilisere dit barns sutter. Ideel til når du er på farten.

Put 1 eller 2 sutter i beholderen og fyld vand op til markeringen (10 ml). Luk den sammen og put den i mirkobølgeovnen. Mikrobølgeovnen skal køre på 800 Watt og efter 3 minutter er sutterne steriliseret. Hæld vandet fra gennem de små huller i siden af boksen.

Produktdetaljer:
  • Hygiejnisk sterilisering af sutter
  • Ideel til når du er på farten.
  • Egnet til 2 sutter eller normale flaskesutter

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

difrax

Difrax - med designet i fokus

Difrax er en virksomhed med rødder i Holland, som har eksisteret i snart 50 år. Virksomheden byder på omkring 150 artikler, som alle henvender sig til pleje af barnet. Målet for Difrax er at udvikle deres produkter, så de bliver innovative og ikke mindst at det er et design som de selv kan stå inde for. De går meget op i at deres produkter ser gode og moderne ud og bestræber sig på at skille sig ud på netop designet. Det er hermed også relevant at nævne deres prisbelønnede S-flaske, som har vundet op til flere internationale/innovative designpriser. Det står altså klart at Difrax kan garantere en god vækst for dit barn!

difrax Sterilisator Sutteboks blå
49 kr
26 kr