10% ekstra børnepenge!
10% ekstra børnepenge!
Rabatkoden:
FINT6718
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
Difrax Mikrobølgeovn Sterilisator

Difrax Mikrobølgeovn Sterilisator

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr

199 kr
175 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 24 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A111113

Difrax Mikrobølgeovn Sterilisator
Dræber skadelige bakterier inden for et par minutter. Sterilisatoren lyser blå og rød for at signalere at beholderen er varm. Dette hjælper til sikker brug. Der er plads til 4 S-babyflasker samt flaskehoveder, sutter, dele fra brystpumpe og tilbehør.


  • Steriliserer inden for få minutter
  • Sikker brug, takket været farvesignal når beholderen er varm
  • Aftagelig afløbsbakke

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

difrax

Difrax - med designet i fokus

Difrax er en virksomhed med rødder i Holland, som har eksisteret i snart 50 år. Virksomheden byder på omkring 150 artikler, som alle henvender sig til pleje af barnet. Målet for Difrax er at udvikle deres produkter, så de bliver innovative og ikke mindst at det er et design som de selv kan stå inde for. De går meget op i at deres produkter ser gode og moderne ud og bestræber sig på at skille sig ud på netop designet. Det er hermed også relevant at nævne deres prisbelønnede S-flaske, som har vundet op til flere internationale/innovative designpriser. Det står altså klart at Difrax kan garantere en god vækst for dit barn!

Difrax Mikrobølgeovn Sterilisator
199 kr
175 kr