DICKIE Toys PJ Masks Mission Racer Gekko

DICKIE Toys PJ Masks Mission Racer Gekko


119 kr
Pris
116 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A268158

EAN: 4006333058820

DICKIE Toys PJ Masks Mission Racer Gekko
PJ Masks: Om dagen er Connor, Amaya og Greg klassekammerater og venner. Om natten er de pyjamashelte: Catboy, Eulette og Gecko. Superheltene skal denne gang til månen. PJ Masks Mission Racer Geckomobil: Stor om natten! Denne bil fra den populære børneserie PJ Masks kommer med frihjul og gode lys- og lydeffekter. Med et tryk på en knap på amuletten i cockpittet spiller superheltens sang fra serien.

Cockpittet er udstyret med store lyseffekter til de natlige eventyr og blinker synkroniseret med musikken. Denne racer i strålende Die Cast-produktion kommer med en fast fast gekko-figur, der blev modelleret på originalen med kærlige detaljer. Superheltkøretøjet i skalaen 1:43 har en længde på 12 cm og en metalkrop af høj kvalitet. De nødvendige batterier er allerede inkluderet. Dette spilsjov er egnet til børn over 3 år.

Detaljer:
  • Mål: 12 cm
  • Målstoksforhold: 1:43
  • Farve: Grøn
  • Det støbte køretøj med frihjulsfunktion
  • Med lys & lyd
  • Herunder karakteren Gecko
  • Spiller seriens titelmelodi
  • Alder: fra 3 år
OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

DICKIE Toys PJ Masks Mission Racer Gekko
119 kr
116 kr