DICKIE Toys Air Pump Dump Truck
Pris
397 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A166408

DICKIE Toys Air Pump Dump Truck
Her er ingen fragt for stor: Dickie Toys Air Pump Dump Truck inspirerer ved første øjekast med sin enorme længde på 59 cm.

Et andet højdepunkt er det pneumatisk bevægelige lasteområde. Det kan vippes og sænkes med et tryk på en knap og ved hjælp af en håndtag - ligesom på en rigtigt byggeplads. På grund af det innovative princip behøver byggekøretøjet ikke nogen batterier. Dette er Dickie Toys 'bidrag til bæredygtig leg og læring: Børn ønsker endelig at vide, hvordan dette Air Pump-princip fungerer. Lad dig inspirere af køreglæde og opfindsomhed!

Detaljer:
 • Køretøj med friløb
 • Pneumatisk bevægelig lad (luftpumpe funktion)
 • kræver ingen batterier
 • Længde: 59 cm
 • Alder: Fra 4 år.

 • OBS
  Ikke egnet for børn under 36 måneder.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  DICKIE Toys Air Pump Dump Truck
  397 kr
  Top mærker