DICKIE Sam Brandredningshold sæt
-34%

DICKIE Sam Brandredningshold sæt


Vejl. pris¹
260 kr
Pris
171 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
89 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A315693

EAN: 4006333076695

DICKIE Sam Brandredningshold sæt
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sam Fire Rescue Team Set: Klar til enhver mission!

Brandmand Sam og hans kolleger har meget at lave i den fredelige by Pontypandy. For der venter altid mange spændende eventyr på heltene i den populære børneserie.

Dette legesæt får alle fans af den populære børneserie Fireman Sam til at få deres hjerte til at slå hurtigere. Sættet leveres med 4 støbte køretøjer af høj kvalitet. De populære figurer Jupiter, Merkur, Venus og Wallaby 2 er inkluderet - alle i skala 1:64. Det medfølgende papkort station kan bruges som garage og giver børnene mulighed for at genskabe eventyrene i deres seriehelte i redningsaktionen station . Selvfølgelig bør seriens stjerne Sam ikke mangle som figur - han fuldender den samlede pakke af dette spil station .

Produktdetaljer:
  • Mål (bredde x højde x dybde): 25 x 11 x 18 cm
  • Målestok 1:64
  • Inkl. 4 trykstøbte køretøjer
  • Støbte modeller: Jupiter, Merkur, Venus og Wallaby 2
  • Med Sam-figur
  • Garage i pap
  • Alder: fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

DICKIE Sam Brandredningshold sæt
DICKIE Sam Brandredningshold sæt
Vejl. pris¹ 260 kr
171 kr