DICKIE Legetøjspoliti

Pris
88 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A293534

EAN: 4006333048876

DICKIE Legetøjspoliti
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Røverjagt i marken!

Hvor veje er uacceptable og brugen bliver vanskelig, er en SUV lige til børneværelset. Dickie Toys-politibilen fra Mini Action-serien er modelleret på en stor amerikansk off-roader på en børnevenlig måde. Med en manuel vinsj kan forhindringer fjernes, eller biler, der trækkes væk. Det aftagelige glidebarn rydder legetøjsvejen. Lys og lyd giver den rigtige operationelle følelse og hjælper med at genkende de forskellige sirener senere. Bilen kan let greb selv ved små hænder og flyttes på mange overflader med frihjulet. Bringe dine børn tættere på venner og hjælpers opgave på en legesyg måde - med politibilen fra Dickie Toys.

produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde): 15 cm
  • Med kabelvinsj og glidebarn til fjernelse
  • Med lys og lyd
  • Freewheel
  • Farve: sølv
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 3 år. Indeholder små dele, der kan sluges. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

DICKIE Legetøjspoliti
88 kr