I dag: 10% LOYALITETS-rabat ♡
I dag: 10% LOYALITETS-rabat ♡
Kopiér koden
HWF11043
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
DICKIE Farm Adventure Legesæt
-11%
358 kr
Pris
318 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
40 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A315697

EAN: 4006333076084

DICKIE Farm Adventure Legesæt
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Du må bare ikke gøre tyren vred"

Så snart de to medfølgende køretøjer (traktor med anhænger og pickup) er blevet bragt op til øverste etage med den manuelle lift, kan den hurtige nedtur begynde... men den er fuld af overraskelser! Pludselig løsner høballer sig og ruller ned ad bilrampen. Endelig skal bilerne passere den rasende røde tyr - den laver lyde og blinker, så snart en bil bruger den som rampe (batterier medfølger). Bilernes bane kan også justeres variabelt, så de f.eks. lander på det andet niveau. Der er allerede en falddør, hvor traileren med høballer let kan læsses ind aden .

Med Farm Adventure Playset fra Dickie Toys er gården fuld af spænding.
Den transportable gård er en kombination af en hurtig parkeringsgarage og en gård på landet og tilbyder derfor mange forskellige lege station og varieret sjov for alle drenge og piger fra 36 måneder.

Hurtigt liv på gården - Det 48 cm høje sæt til gårdspil vil få de spirende landmænd til at få store øjne. Der venter mange forskellige spil station og masser af sjov!

Masser af funktioner - Der er en stor bilrutschebane, en vindmølle, en vred tyr, der bliver sur, når en anden bil kommer igennem, en faldlem, en lille lade og et udtrækkeligt dyrehegn.

Med køretøjer og dyr- Traktor, trailer, pickup, høballe, ko, får, hest, gris, hund og de tilhørende batterier er inkluderet direkte, så den store leg kan begynde straks efter udpakningen.

Den store gård er den ideelle gave og tilbyder varieret og frem for alt sikker leg for alle drenge og piger fra 3 år.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde): 48 cm
  • lys- og lydeffekter
  • med køretøjer og dyr
  • materiale: plast
  • Alder: fra 3 år
Advarsel
Ikke egnet til børn under 36 måneder. Kvælningsfare på grund af små dele, der kan sluges.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

DICKIE Farm Adventure Legesæt
DICKIE Farm Adventure Legesæt
358 kr
318 kr