DICKIE Aktion Truck - Affaldsindsamling
-15%

Vejl. pris¹
171 kr
Pris
146 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
25 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A315744

EAN: 4006333076152

DICKIE Aktion Truck - Affaldsindsamling
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"I dag tager jeg skraldet ud!"

Byens rengøringstjeneste har inspireret drenge og piger i generationer. Det er spændende at se, hvordan den store skraldebil simpelthen sluger og samler alt skraldet op.

For at sikre, at legeaffaldet virkelig ender i maven på den grønne skraldemand, skal affaldsbeholderen først fyldes. Der er masser af plads til byggeklodser og små figurer. Fold nu stængerne på legetøjsbilen ud, og læg skraldespanden i beholderen. Når dette er gjort, tømmes den blot i den 26 cm lange affaldsvogn med et håndtag. Affaldet transporteres derefter til legepladsen, hvor det takket være tippefunktionen let glider ud af traileren og kan fjernes aden .

For at gøre legen endnu mere autentisk er lastbilen modelleret efter en ægte Actros fra Mercedes og har ud over den store Mercedes-stjerne også et officielt kørekort. Friktionsdrevet gør det nemt at få legetøjsbilen til at bevæge sig og selv tilbagelægge nogle få meter.

Ved et tryk på en knap kan man høre de typiske lyde fra en skraldebil, og det blinkende lys på orange advarer andre trafikanter. Der medfølger 2x AAA-batterier, så det sjove kan begynde med det samme. Skraldebilen er det ideelle legetøj og velegnet til alle børn fra 3 år.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde): 26 cm
  • lys og lyd
  • bevægelige dele
  • friktionsdrev
  • batterier: 2x AAA inkluderet (medfølger i leveringen)
  • Materiale: plast
  • Alder: fra 3 år
Advarsel
Ikke egnet til børn under 36 måneder. Kvælningsfare på grund af små dele, der kan sluges.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: DICKIE Aktion Truck - Affaldsindsamling
4.5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

DICKIE Aktion Truck - Affaldsindsamling
DICKIE Aktion Truck - Affaldsindsamling
Vejl. pris¹ 171 kr
146 kr