Legetøj: Op til 12% rabat
Legetøj: Op til 12% rabat
Kun idag:
Spar stort
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

DerDieDas ® ErgoFlex knapper - Star Prince ss, 5-dele.
p.t. udsolgt

DerDieDas ® ErgoFlex knapper - Star Prince ss, 5-dele.


Pris
1.929 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A301295

EAN: 4006047051384

DerDieDas ® ErgoFlex knapper - Star Prince ss, 5-dele.
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"En god skoletaske skal være en pålidelig ledsager i hele grundskolen. Men det skal også glæde børnene i lang tid - og det er her DerDieDas ® -knapperne kommer i spil. Nye knapper og personlige yndlingsudstyr kan altid klemmes på de farvekoordinerede stropper til rygsækken og sportstasken. På denne måde kan børnene designe deres tasker igen og igen.

Om DerDieDas ®:

Lethed.
Som før, ""Vi laver skole. Lettere."" DerDieDas skoletasker er blandt de letteste på markedet. Ingen model vejer mere end 950 gram. Med udvendige og sidelommer, fordi intet gram spares på komfort og udstyr!

Funktion.
Tasker fra DerDieDas er meget funktionelle. Den magnetiske lås er børns leg at betjene, inde i smart opdelte rum giver masser af plads til opbevaring. Bundpaneler beskytter mod fugt nedefra, og sikkerhed overses heller ikke: store retroreflekterende overflader på forsiden og siderne reflekterer indfaldende lys.

Kvalitet.
DerDieDas skoletasker bruger kun materialer af høj kvalitet. De er fri for azofarvestoffer, cadmium, PCP og allergifremkaldende farvestoffer. De anvendte stoffer er vandafvisende og ekstremt slidstærke. Materiale- og fremstillingsprocesser er underlagt konstant kontrol, så vi kan give en 4-års garantiperiode fra købsdatoen.

Ergonomi.
Alle modeller fra DerDieDas har ergonomisk formet rygpolstring, behagelige skulderstropper og en bækkenrem, der flytter vægten til hofterne og kan fjernes om nødvendigt. ErgoFlex og ErgoFlex MAX med deres højdejusterbare selesystem og positionskontrolstropper er endda så ergonomiske, at de er certificeret af Aktion Gesunder Rücken e. V. (AGR) * som værende særlig god for ryggen. (AGR) * som særligt rygvenlig.

Bæredygtighed.
Skoletasker fra DerDieDas er ikke kun genanvendelige, men også lavet af genbrugsmateriale: yderstof og inderfor er lavet fra genbrugte PET-flasker. Kvalitetsblyanterne fra Staedtler® er lavet af træmaterialet Wopex, til hvilket små dele af træer fra bæredygtig tysk tysk skovbrug anvendes. Som en bluesign® SYSTEMPARTNER er vi forpligtet til at reducere miljøpåvirkningen under produktionsprocessen.

Rygsækken har det hele:
 • Positionskontrol stropper for optimal justering i skulderområdet.
 • Højdejusterbart bæresystem: ergonomisk formede, polstrede bæreremme, nemme at fastgøre med velcro og kan justeres trinvis fra XS til XL, så de passer til barnets ryg længde
 • Højdejusterbar brystbælte, optimerer pasform
 • Glasfiberforstærket ryg for yderligere stabilitet og optimal belastningsfordeling på bækkenområdet
 • Ergonomisk formet, åndbar ryg polstring tilpasser sig optimalt til barnets ryg
 • Bækkenrem med polstrede sidevinger: skifter vægten til hofterne og letter dermed belastningen på skuldre og ryg. Aftagelig hvis nødvendigt
 • Knapper til at klemme på skoletasken og sportstasken - for mere individualitet
 • Fidlock magnetisk lås: højdejusterbar og børnevenlig til at åbne og lukke - med en hånd
 • Rummelig frontlomme med lynlås - ideel til madpakke eller skoletaske
 • Fleksible sidelommer til vandflaske og paraply. Bliv flot og flad, når den er tom
 • To store hovedrum - ideel til rygvenlig pakning (tunge bøger i bagkammeret)
 • Termoformet bund: robust, letvægts og dimensionelt stabil for stabilitet og for at beskytte mod fugt nedenfra
Produktdetaljer:
 • Dimensioner på rygsæk (bredde x højde x dybde): 29 x 39 x 25 cm
 • Fås i et 5-delt sæt: ErgoFlex-knapper inklusive 3 knapper, sportspose med praktisk velcro-indvendigt rum, studiekasse med break-proof Staedtler®-farveblyanter ""Noris Color"", robust træningsbogskasse og blyant sag.21
 • Volumen: ca. 22 l
 • Vægt: 800 g
 • Med retroreflekterende materiale
 • Inkl. for- og sidelommer
 • Alder: fra 6 år
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers