Vi siger TAK 💗
Vi siger TAK 💗
Kun i dag:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
DerDieDas® ErgoFlex Exclusive LED - Red Planet, 5-dele.

DerDieDas® ErgoFlex Exclusive LED - Red Planet, 5-dele.Pris
1.887 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A301497

EAN: 4006047051506

DerDieDas® ErgoFlex Exclusive LED - Red Planet, 5-dele.
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Vil du have noget virkelig specielt? ErgoFlex og ErgoFlex MAX er igen tilgængelige i en begrænset udgave. Den eksklusive ""Superflash"" lyser i to lyse motiver, når lyset rammer den: Silver Soccer og Silver Shine. Og den eksklusive LED kommer endda i fire forskellige udseende: for rne blinker LED-ringen omkring koøje med Glitter Rose og Star Shine. e har det sjovt med Red Planet og Superhero.

Alle modeller i den eksklusive udgave er blevet tildelt en pris af ""Aktion Gesunder Rücken"" * (Healthy Back Campaign) for deres ergonomiske bæresystem. Og fordi stoffet er lavet af genbrugte PET-flasker, er de også særligt bæredygtige. DerDieDas er trods alt en bluesign®-SYSTEMPARTNER - af hensyn til miljøet.

I LED-udgaven lyser ringen omkring DerDieDas-motivets tyrefægt på modellerne ErgoFlex og ErgoFlex MAX. LED-lyset kan aktiveres ved blot at trykke på en knap og lyser, så længe barnet er i bevægelse. Hvis tasken lægges ned i skolen eller derhjemme, slukkes lyset - og batteriet spares.
Tænd og start med at blinke! Lysdioder belyser ringen omkring DerDieDas-koeglen med stor effekt. Batterirummet opbevares i et ekstra rum i den forreste lomme. To AA-batterier er inkluderet.

I ErgoFlex-modellen har ""LED"" også meget at tilbyde med hensyn til bærekomfort. Ud over den glasfiberforstærkede ryg har den rygpuder, der kan bruges individuelt: i en dobbelt pakke individuelt eller afhængigt af barnets ryg kan du helt undvære dem.

Om DerDieDas ®:

Nemhed.
Stadig sandt: ""Vi laver skole. Lettere."" DerDieDas skoletasker er blandt de letteste på markedet. Ingen model vejer mere end 950 gram. Med udvendige og sidelommer, fordi intet gram spares på komfort og udstyr!

Funktion.
Skoletasker fra DerDieDas er meget funktionelle. Den magnetiske lås er børns leg at betjene, og de kløftdelte rum inde i har masser af lagerplads. Bundpaneler beskytter mod fugt nedenfra, og sikkerheden overses ikke: store retroreflekterende overflader foran og på siderne reflekterer indfaldende lys.

Kvalitet.
DerDieDas skoletasker bruger kun materialer af høj kvalitet. De er fri for azofarvestoffer, cadmium, PCP og allergifremkaldende farvestoffer. De anvendte stoffer er vandafvisende og ekstremt slidstærke. Materiale- og fremstillingsprocesser er underlagt konstant kontrol, så vi kan give en 4-års garantiperiode fra købsdatoen.

Ergonomi.
Alle modeller fra DerDieDas har ergonomisk formet rygpolstring, behagelige skulderstropper og en bækkenrem, der flytter vægten til hofterne og kan fjernes om nødvendigt. ErgoFlex og ErgoFlex MAX med deres højdejusterbare selesystem og positionskontrolstropper er endda så ergonomiske, at de er certificeret af Aktion Gesunder Rücken e. V. (AGR) * som særlig god for ryggen. (AGR) * som særligt rygvenlig.

Bæredygtighed.
Skoletasker fra DerDieDas er ikke kun genanvendelige, men også lavet af genbrugsmateriale: det ydre stof og den indvendige foring er fremstillet af genbrugte PET-flasker. Kvalitetsblyanterne fra Staedtler® er lavet af træmaterialet Wopex, til hvilket små dele af træer fra bæredygtig tysk skovbrug anvendes. Som bluesign® SYSTEM PARTNER er vi forpligtet til at reducere miljøpåvirkningen under produktionsprocessen.

Rygsækken har det hele:
 • Positionskontrol stropper til optimal justering i skulderområdet
 • Højdejusterbart bæresystem: ergonomisk formede, polstrede bærestropper, nemme at fastgøre med velcro og kan justeres trinvis fra XS til XL, så de passer til barnets ryglængde
 • Højdejusterbar brystbælte, optimerer pasform
 • Glasfiberforstærket ryg for yderligere stabilitet og optimal belastningsfordeling på bækkenområdet
 • Ergonomisk formet, åndbar rygpolstring tilpasser sig optimalt til barnets ryg
 • Bækkenrem med polstrede sidevinger: skifter vægten til hofterne og letter dermed belastningen på skuldre og ryg. Aftagelig hvis det er nødvendigt
 • Fidlock magnetisk lås: højdejusterbar og børnevenlig at åbne og lukke - med en hånd
 • Rummelig frontlomme med lynlås - ideel til madpakke eller skoletaske
 • Fleksible sidelommer til vandflaske og paraply. Bliv flot og flad, når den er tom
 • To store hovedrum - ideel til rygvenlig pakning (tunge bøger i bagkammeret)
 • Termoformet bund: robust, letvægts og dimensionelt stabil for stabilitet og for at beskytte mod fugt nedenfra
Produktdetaljer:
 • Dimensioner på rygsæk (bredde x højde x dybde): 29 x 39 x 25 cm
 • Fås i et 5-delt sæt: ErgoFlex Exclusive, sportspose med praktisk velcro-indvendigt rum, studiekuffert med break-proof Staedtler® kvalitets farveblyanter ""Noris Color"", robust træningsbogskasse og penalhus til slackere
 • Volumen: ca. 22 l
 • Vægt: 800 g
 • Med retroreflekterende materiale
 • Inkl. for- og sidelommer
 • LED-version - 2 x AA-batterier inkluderet
 • Alder: fra 6 år


Bemærk:
Batterier inkluderet i leveringen!
* Testet og anbefalet af forummet: Gesunder Rücken - besser leben e. V. og Bundesverbanddeutscher Rückenschulen (BdR) e. V. Yderligere oplysninger på: AGR e. V., Stader Str. 6, 27432 Bremervörde, tlf. 04761/926 358 0, www.agr-ev.de02"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

DerDieDas® ErgoFlex Exclusive LED - Red Planet, 5-dele.
DerDieDas® ErgoFlex Exclusive LED - Red Planet, 5-dele.
1.887 kr