Erstatningsforslag til udsolgte produkter

DerDieDas ® ErgoFlex EASY - Pretty Unicorn, 5-pcs.
p.t. udsolgt

DerDieDas ® ErgoFlex EASY - Pretty Unicorn, 5-pcs.


Vejl. pris¹
1.926 kr
Pris
1.830 kr
Fri fragt
Du sparer
96 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A328865

EAN: 4006047091533

DerDieDas ® ErgoFlex EASY - Pretty Unicorn, 5-pcs.
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fuld magi forude!

Den nye ErgoFlex Easy er mere komfortabel end nogensinde før og har med sin slanke, men faste silhuet masser af plads til bøger, hæfter og meget mere.

De smarte farver og de fortryllende enhjørninge-knapper, der kan udskiftes, gør tasken til et magisk blikfang. Uuuiiiiii - hvor sødt!

Takket være det smarte bæresystem vokser den med barnet og aflaster barnets ryg. De store reflekterende overflader sikrer en sikker vej til skolen. Men det bedste er: ErgoFlex Easy Pretty Unicorn leveres i et praktisk komplet sæt med en notesbogskasse, en sportstaske, en slacker-taske, et fyldt studenteretui (Staedtler-kvalitetspenne) og 3 udskiftelige knapper.

Det gør skolen sjov!

Produktdetaljer:
  • Taske dimensioner (længde x bredde x højde): 28 x 39 x 24 cm
  • Vægt: 950 g
  • Volumen: 20,5 liter
  • Sættet består af: 1 skoletaske, 1 sportstaske med indvendig velcrolomme, 1 elevmappe, 1 penalhus til slapper og 1 hæfteboks
  • Alder: fra 6 år
Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers