DAVID FUSSENEGGER tæppe skyerne sennep
Variant:
  • DAVID FUSSENEGGER tæppe skyerne sennep
  • DAVID FUSSENEGGER tæppe skyerne lysegrå

Pris
323 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A312307

EAN: 9007213193452

DAVID FUSSENEGGER tæppe skyerne sennep
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
På grund af de mange forskellige kvaliteter dækker produktsortimentet på DAVID FUSSENEGGER en bred vifte af anvendelsesområder. Tæpper til sommer eller vinter, til børn eller voksne, til privat brug eller til kontraktbrug, til søvn og fritid er blot nogle af de mange anvendelsesmuligheder for vores produkter. Derudover er der boligtilbehør som pyntepuder og kimonoer.

Smukt tæppe af 100% økologisk bomuld i gul farve. Søde skymotiver giver et flot Design . Ideel til at kæle med dit afkom.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Kan vaskes ved 30 °C
  • Mål tæppe ca. 100 x 150 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

DAVID FUSSENEGGER tæppe skyerne sennep
DAVID FUSSENEGGER tæppe skyerne sennep
323 kr