DAVID FUSSENEGGER Sovepose Flanel Mariehøne natur

DAVID FUSSENEGGER Sovepose Flanel Mariehøne natur


Størrelsesguide

329 kr
Pris 299 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
30 kr (9%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A244877

DAVID FUSSENEGGER Sovepose Flanel Mariehøne natur
Fine produkter med den bedste kvalitet fra David Fussenegger. Egnet til store og små, sommer og vinter, daglig hygge eller nattesøvnen.

Eksklusiv sovepose lavet af den fineste, bløde bomulds flanel, som holder dit barn varmt og hyggelig! Den kan åbnes øverst ved hjælp af de praktiske knapper eller med lynlåsen på siden for et hurtigt bleskifte. Den lille størrelse af soveposen kan benyttes af børn op til en alder på ca. 12-15 måneder og den store sovepose kan benyttes af børn i en alder op til ca. 24-30 måneder.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld (GOTS)
  • Vaskbar op til 40 °C
  • GOTS-certificeret
  • Øko-Tex Standard 100 certificeret

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

DAVID FUSSENEGGER Sovepose Flanel Mariehøne natur
329 kr
299 kr
Top mærker