DAVID FUSSENEGGER Sæt tæppe i dukkehaj fløjlsblåt 70 x 90 cm

DAVID FUSSENEGGER Sæt tæppe i dukkehaj fløjlsblåt 70 x 90 cmPris
147 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A272789

EAN: 9007213179043

DAVID FUSSENEGGER Sæt tæppe i dukkehaj fløjlsblåt 70 x 90 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
På grund af sin mangfoldighed af forskellige kvaliteter dækker produktsortimentet DAVID FUSSENEGGER et bredt spektrum af anvendelsesmuligheder. Lofter til sommer eller vinter, for børn eller voksne, til det private område eller objektområdet, til søvn og fritid er kun nogle af de mange anvendelsesmuligheder for vores produkter. Derudover findes der tilbehør til hjemmet som dekorative puder og kimonoer.

Tæppet i dukken - fantastisk koselig pudefigur, fyldt med separat, superfin og trøstende blødt bomuldsflanalt koseligt tæppe. Sættet kan bruges på mange måder - som en kosepude, dukke, kosefigur, kosedæppe eller håndspilfigur.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% viskose
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Dimensioner loft ca. 70 x 90 cm
  • Oeko-Tex Standard 100 certificeret

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

DAVID FUSSENEGGER Sæt tæppe i dukkehaj fløjlsblåt 70 x 90 cm
147 kr