DAVID FUSSENEGGER Puck tæppe med hætte bil 45 x 76 cm

DAVID FUSSENEGGER Puck tæppe med hætte bil 45 x 76 cm


Variant:
  • DAVID FUSSENEGGER Puck tæppe med hætte bil 45 x 76 cm
  • DAVID FUSSENEGGER Puck tæppe med hætte jordbær 45 x 76 cm

149 kr
Pris
119 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
30 kr-20%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A312200

EAN: 9007213193735

DAVID FUSSENEGGER Puck tæppe med hætte bil 45 x 76 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Takket være de mange forskellige kvaliteter dækker produktsortimentet fra DAVID FUSSENEGGER et bredt spektrum af anvendelsesmuligheder. Tæpper til sommer eller vinter, til børn eller voksne, til privat brug eller til kontraktbrug, til søvn og fritid er blot nogle af de mange anvendelsesmuligheder for vores produkter. Derudover er der boligtilbehør som pyntepuder og kimonoer.Eksklusivt puck-tæppe i fin bomuldsflannel med hætte. Efter fødslen er den nødvendige rumlige indespærring, som barnet stadig kender og er vant til fra livmoderen, særlig vigtig. Babyer kan bevæge sig rundt i Puck-tæppet, men de oplever også dets begrænsninger. Puck-tæppet giver også de små mulighed for at "opleve" sig selv, da der kun skal tages en body eller trøje på. Den deraf følgende hudkontakt af de små ben er trods alt også et velkendt genkendelsesmærke fra maven. Uanset om det er som barnevognstæppe, krammetæppe, kravletæppe, svøbtæppe eller babytæppe - dit barn er hurtigt og varmt pakket ind i enhver henseende.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% viskose
  • kan vaskes op til 30 °C
  • mål ca. 45 x 76 cm
  • Oeko-Tex Standard 100 certificeret

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

DAVID FUSSENEGGER Puck tæppe med hætte bil 45 x 76 cm
DAVID FUSSENEGGER Puck tæppe med hætte bil 45 x 76 cm
149 kr
119 kr