dantoy Thorbjørn Sand kage
Bæredygtig -14%
dantoy Thorbjørn Sand kage
797 kr
Pris
685 kr
Fri fragt
Du sparer
112 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A332418

EAN: 5701217069570

dantoy Thorbjørn Sand kage
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dette store sæt er særligt velegnet til store grupper af børn og åbner op for uendelige muligheder for kreative Sand - og mudderkager. Med dette store sæt er der uendelige muligheder for at bage smukke og kreative shortbread- og mudderkager. Leg udendørs med Sand og vand udvikler dit barns motoriske færdigheder og sanser.

Sættet kan også bruges indendørs og er godkendt til kontakt med fødevarer.

Thorbjørn Sand kagesæt er fremstillet i Danmark af bæredygtige råvarer og er blevet tildelt den nordiske svane for dette.

Produktdetaljer:
  • Mål på papkasse (længde x bredde x højde): 39 x 29 x 19,5 cm
  • Indhold: 112 dele
  • Svanemærket Svanen
  • Særligt velegnet til børn i førskolealderen
  • Bæredygtige materialer og bæredygtig produktion
  • Fri for giftige stoffer
  • Kan vaskes i hånden og tåler opvaskemaskine
  • Fremstillet af sukkerrør
  • Fremstillet i Danmark
  • Alder: fra 24 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

miljøvenlig produktion

Virksomheder med miljøvenlig produktion omfatter producenter, der er bevidste om deres økologiske ansvar og handler derefter. Disse virksomheders fokus er produktion af højkvalitets og holdbare produkter. Dette omfatter ikke kun indkøb af bæredygtige råvarer, men også overvågning og optimering af produktionsprocesser. Målet er at bruge ressourcerne så effektivt som muligt og at undgå negative miljøpåvirkninger. Der er også et stort antal certifikater, som kendetegner produkter fra bæredygtig produktion. Disse omfatter for eksempel den nordiske svane, den grønne knap eller bluesign.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

dantoy Thorbjørn Sand kage
dantoy Thorbjørn Sand kage
797 kr
685 kr