dantoy lille BIO Sæt af plug-in spil og hammer bænk
Bæredygtig
dantoy lille BIO Sæt af plug-in spil og hammer bænk

dantoy lille BIO Sæt af plug-in spil og hammer bænk


1.116 kr
Pris
1.076 kr
Fri fragt
Du sparer
40 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A332411

EAN: 5701217069730

dantoy lille BIO Sæt af plug-in spil og hammer bænk
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Smukt sæt med et pegespil, en hammerbænk og byggekopper, der indbyder til leg og læring l aden og fremmer finmotorikken. Fremstillet af bioplast med Svanens miljømærke. Dette sæt er ideelt til institutioner.

Fremstillet i Danmark af det vedvarende råmateriale sukkerrør, som er 100% genanvendeligt, når legetøjet skal bortskaffes. Bioplast er fremstillet af sukkerrør, et 100 % vedvarende råmateriale, der binder CO2 fra atmosfæren og dermed bidrager til at minimere drivhuseffekten.

Produktdetaljer:
  • Mål på karton (længde x bredde x højde): 38 x 29 x 29 cm.
  • Indhold: 43 dele
  • Svanemærket Svanen
  • Bæredygtige materialer og bæredygtig produktion
  • Fri for giftige stoffer
  • Kan vaskes i hånden og tåler opvaskemaskine
  • Fremstillet af sukkerrør
  • Fremstillet i Danmark
  • Materiale: Bioplast
  • Alder: fra 10 måneder

Bæredygtighed

Svanemærket

Nordic Swan Ecolabel, eller Svanemærket, er den officielle udmærkning af miljøvenlige produkter og tjenester i de skandinaviske lande. Nordic Swan-produkterne opfylder strenge krav til at reducere negative miljøeffekter ved produktion og forbrug af varer. I alt uddeles Svanemærket indenfor 59 forskellige produktgrupper, herunder møbler, kosmetik og legetøj. De inkluderende kriterier for opnåelse af miljømærket er skræddersyet til den respektive produktgruppe. For eksempel ved møbler skal 70 % af det brugte træ komme fra certificerede bæredygtige kilder, der må ikke bruges skadelige kemikalier i produktionen og grænseværdier for energiforbrug skal overholdes.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

dantoy lille BIO Sæt af plug-in spil og hammer bænk
dantoy lille BIO Sæt af plug-in spil og hammer bænk
1.116 kr
1.076 kr