Cybex Pallas-fix autostol Pure Black-Black

Cybex Pallas-fix autostol Pure Black-Black


  • Cybex Pallas-fix autostol Gray Rabbit
  • Cybex Pallas-fix autostol Blue Moon

2.499 kr
Pris
1.449 kr
Fri fragt
Du sparer
1.050 kr-42%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A038714

Cybex Pallas-fix autostol Pure Black-Black
CYBEX Pallas-fix
Dobbelt sikkerhed Som en Gruppe I stol er Pallas-fix udstyret med en yderst gennemtænkt sikkerhedspude, der giver større sikkerhed og komfort sammenlignet med konventionelle 5-punktssele-systemer. En simpel konvertering forvandler Gr. I sædet til Gr. II / III sædet, CYBEX Solution X-fix.

2 STOLE I ÉN Som Gruppe I stol har CYBEX Pallas-fix et nyt mavepudesystem, og som en 2-i-1 stol er anvendelsestiden meget lang - ca. 11 år. Stolen ændres nemt, når barnet er ca. 3 år (15 kg) til den prisvindende CYBEX Solution X-fix (gruppe II/III).


JUSTERBAR MAVEPUDE FOR MAKSIMAL BESKYTTELSE Den nye specialdesignede mavepude kan tilpasses fremad og tilbage, og giver større bevægelsesfrihed til barnets overkrop samt maksimal sikkerhed, især ved frontale sammenstød sammenlignet med almindelige 5-punkts selesystemer. Ved sammenstød fordeles energien over mavepuden og skaderne reduceres gennem de stødabsorberende materialer. Systemet minder om en udløst airbag og hjælper med at reducere energien betydeligt i tilfælde af en ulykke. Selen forvolder ikke skade på barnet, samtidig med at den sarte nakke og skulder beskyttes.
KOMFORTABEL VIPPEFUNKTION I Gruppe I udmærker CYBEX Pallas-fix autostolen sig ved en brugervenlig vippefunktion, der kan betjenes fra forsædet med kun én hånd.
ISOFIX CONNECT ISOFIX - systemet giver øget sikkerhed og højere stabilitet i begge grupper. Stolens ISOFIX - skinner klikkes let på bilens ISOFIX forankringspunkter. ISOFIX - skinnerne kan nemt foldes væk, hvilket også gør stolen anvendelig i biler uden ISOFIX.
Øvrige funktioner:
• 3-positions indstilling for hovedstøttens hældning
• L.S.P. System: Linear Side-impact Protection
• 11-positions højdejusterbar hovedstøtte
• Indstilleligt ryglæn
• Sædeindlæg for optimal indstilling af højde (Gr.I)

Produktdetaljer:
Mål: L. 455 mm, B. 470 mm, H. 720 - 890 mm
Vægt: 11 kg (24,2 lbs)
Betræk: Åndbart tekstilbetræk, maskinvask ved 30° C
Made in Germany
Testet og godkendt i henhold til ECE R 44/04

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Cybex Pallas-fix autostol Pure Black-Black
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 12 Bedømmelse
 
11
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produkt anbefalinger

Vores Topseller

Cybex Pallas-fix autostol Pure Black-Black
2.499 kr
1.449 kr
Top mærker