❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
cybex GOLD Sensorsafe Dongle
329 kr
Pris
292 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
37 kr-11%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A296036

EAN: 4058511837048

cybex GOLD Sensorsafe Dongle
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Afslapning for dig. Mere sikkerhed for dit barn. Med introduktionen af ??SensorSafe kombinerer cybex smart teknologi med smart design og hjælper dig med at holde styr på dit barns sikkerhed og sundhed. Klippet lyder alarmen i kritiske situationer - for eksempel når det bliver for varmt eller for koldt i bilens interiør, når barnet er alene i bilen eller sidder for længe i sædet. Alle alarmer sendes via Bluetooth til den tilsluttede smartphone-enhed og modtages via en brugervenlig app. Appen indeholder også information om installation af barnesædet, vejledningsvideoer, ofte stillede spørgsmål og mere.

Sikkerhedssikkerhedssikkerhedssikkerhed
Holder barnet sikkert i sædet til enhver tid. SensorSafe Clip hjælper med at forhindre barnet i at glide ud af bæltesystemet. Hvis barnet åbner klippet, sendes der straks en push-besked til den tilsluttede mobiltelefon.

Temperaturadvarsel
Sikrer at barnet rejser ved en behagelig temperatur SensorSafe Clip måler omgivelsestemperaturen i bilen for at forhindre barnet i at blive for varmt eller for koldt Hvis temperaturen inde i bilen er for høj eller for lav, sendes en push-besked til den tilsluttede mobiltelefon.

Advarsel, hvis barnet er alene i bilen
Hvis barnet er alene i bilen, sender SensorSafe Clip påmindelser til den tilsluttede smartphone. Derudover informerer SensorSafe også nødkontakter om bilens placering, hvis det ønskes.

Installationstjekliste
Øger børnesikkerheden og sikrer, at produktet installeres korrekt. Den letforståelige sikkerhedstjekliste guider den første gang installationen gennem Basic s, såsom brug af LSP og den korrekte håndtering af Isofix. Denne installationscheckliste minder dig også regelmæssigt om, at sædet skal justeres i henhold til barnets vækst. af dit barn.

Brudalarm
Sikrer, at barnet ikke sidder i bilen for længe Hvis SensorSafe Clip er lukket i usædvanlig lang tid, sender det et alarmsignal. Dette forhindrer barnet i at sidde i bilen for længe.

For Sirona Z i-Size, Sirona S i-Size og Sirona M2 i-Size

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Vores Topsellers

cybex GOLD Sensorsafe Dongle
cybex GOLD Sensorsafe Dongle
329 kr
292 kr