cybex GOLD Lemo Bouncer Pale Beige-beige
-58%
1.179 kr
Pris
493 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
686 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A239395

EAN: 4058511312088

cybex GOLD Lemo Bouncer Pale Beige-beige
Inkl. selesystem Fra fødsel til 6 måneder (ca. 9 kg)
Uden sele: Fra 6 måneder til 3 år (ca. 15 kg)

Med denne babyvippe kan du have din baby med ved spisebordet. Den innovative Lemo Bounc kan bruges fra fødsel til ca. 6 måneder som en selvstændig vippe eller som tilbehør på Lemo Charis. På gulvet for til leg eller ved bordet under måltiderne. Lemo Bouncer kan bruges uden stropper til børn fra 6 måneder til 3 år. Den komfortable Lemo Bouncer vipper gennem barnets naturlige bevægelse - perfekt underholdning når den er vågen og beroligende, når det er tid til en lur.

3-i-1 Bouncer
Den innovative 3-i-1 Lemo Bouncer kan bruges fra fødsel til 6 måneder som en selvstændig vippe eller som en tilbehør til Lemo højstolen. Viperen kan bruges uden sikkerhedssele til børn op til 3 år / 15 kg.

Justerbar ryglæn
Den justerbare ryglæn giver mulighed for en sovende og tilbagelænet stilling og en siddeposition, der giver komfortable stillinger til både vågne og sovende babyer.

Justerbar selesystem
Den justerbare sele sikrer babyen fra den første dag og kan fjernes til "rocking fun" fra 6 måneder til 3 år.

Kan selv vippe
Den komfortable bouncer er designet til at vippe barnet gennem sin egen naturlige bevægelse - så det sover forsigtigt og gør legen endnu mere behageligt.

Tekniske data:
  • Mål (længde/bredde/højde): 58 x 23 x 36 cm
  • Vægt: 3,4 kg
  • 30 ° C vaskbart stofbetræk
Leveringen inkluderer kun bouncer til højstol Lemo

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: cybex GOLD Lemo Bouncer Pale Beige-beige
5
10 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 8
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

cybex GOLD Lemo Bouncer Pale Beige-beige
cybex GOLD Lemo Bouncer Pale Beige-beige
1.179 kr
493 kr