cybex GOLD Kørepose Snogga Magnolia Pink

cybex GOLD Kørepose Snogga Magnolia Pink


Variant:
 • cybex GOLD Kørepose Snogga Magnolia Pink
 • cybex GOLD Kørepose Snogga Nautical Blue
 • cybex GOLD Kørepose Snogga Khaki Green
 • cybex GOLD Kørepose Snogga sennep gul
 • +5

Pris
649 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294084

EAN: 4058511965697

cybex GOLD Kørepose Snogga Magnolia Pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hyggelig på farten
Cybex Snøgga fodkappe er den perfekte følgesvend til de første eventyr i din lille opdagelsesrejsende. Den alsidige Snøgga er universelt designet til klapvogne og fås i ni moderigtige farver - der matcher din garderobe og din yndlings babybuggy. Den ultrakompakte og lette fodtøj kan rulles sammen og passer let ind i din taske for at være ved hånden ved det første tegn på kølighed. Den varme og åndbare Thinsulate TM -påfyldning er mere effektiv end nede under våde forhold og hjælper dit barn med at føle sig nuttet og glad i temperaturer fra 10 ° C til -10 ° C. Dette gør Snøgga til det ideelle rejsetilbehør til hver sæson.

Ekstremt kompakt og let
Som et kompakt rejsetilbehør vejer den komprimerbare Snøgga kun 400 g og kan opbevares i en etui, der kun måler 23 cm x 14 cm for nem bæring.

produktdetaljer:
 • Ultrakompakt og letvægts
 • Varm og åndbar Thinsulate TM -fyldning
 • Optimal ved temperaturer mellem 10 ° C og - 10 ° C
Tekniske detaljer:
 • Dimensioner (længde x bredde x højde): 90 x 50 x 0,2 cm
 • Mål sammenrullet (længde x bredde): 23 x 14 cm
 • Vægt: 0,4 kg
 • Maskinvaskes i skånsom vaskecyklus ved 30 ° C
 • materiale: 100% polyester
Fodbælgen er universel og velegnet til enhver barnevogn.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Vores Topsellers

cybex GOLD Kørepose Snogga Magnolia Pink
cybex GOLD Kørepose Snogga Magnolia Pink
649 kr