cybex GOLD Højstol Lemo Twillight Blue-blue

cybex GOLD Højstol Lemo Twillight Blue-blue


  • cybex GOLD Højstol Lemo Canary Yellow-yellow
  • cybex GOLD Højstol Lemo Porcelaine White-white
  • cybex GOLD Højstol Lemo Outback Green-green
  • cybex GOLD Højstol Lemo Infinity Black-black

1.499 kr
Pris
1.431 kr
Fri fragt
Du sparer
68 kr (5%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A239366

cybex GOLD Højstol Lemo Twillight Blue-blue
Fra fødslen (med bouncer), fra 6 måneder ca. 9 kg (med babysæt), fra 3 år til ca. 99 år (ca. 95 kg)
En stol for livet! 4-in-1 Lemo-stolen fra cybex vokser sammen med barnet og tilbyder en lang anvendelsesperiode. Du skal blot fastgøre Cybex Lemo Bouncer og så kan du bruge højstolen fra fødslen, brug Lemo Baby Set, og dit lille barn kan sidde ved bordet fra 6 måneder til ca. 3 år. Da dit barn bliver ældre, kan Lemo Chair bruges som en behagelig stol med justerbar fodstøtte til børn og voksne Voksende barn, skiftende behov? Den ergonomiske Lemo Chair tilbyder en håndfri trinløs justerbar sædehøjde og fire forskellige sædedybder.

Justering med én hånd
Enhåndsjusteringen gør det muligt at justere højden (trinløs) og dybde (4 stillinger) på sæde og fodstøtte på få sekunder, så det voksende barn og senere alle familiemedlemmer har en ergonomisk siddeposition.

Kun 4 skruer
Kun 4 skruer - nem montering på mindre end 3 minutter.

Tekniske data:
  • Mål (længe x bredde x højde): 56 x 53 x 82 cm
  • Vægt: 6,6 kg

Leveringen inkluderer kon højstol Lemo

Tilbehør (skal tilkøbes):
  • Babysær
  • Bouncer
  • Snackbakke

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


cybex GOLD Højstol Lemo Twillight Blue-blue
1.499 kr
1.431 kr
Top mærker