cybex GOLD Højstol Lemo i træ Canary Yellow-yellow

cybex GOLD Højstol Lemo i træ Canary Yellow-yellow


  • cybex GOLD Højstol Lemo i træ Twilight Blue-blue
  • cybex GOLD Højstol Lemo i træ Outback Green-green
  • cybex GOLD Højstol Lemo i træ Infinity Black-black
  • cybex GOLD Højstol Lemo i træ Porcelaine White-white

1.799 kr
Pris
1.559 kr
Fri fragt
Du sparer
240 kr (13%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A239375

cybex GOLD Højstol Lemo i træ Canary Yellow-yellow
Fra fødslen (med bouncer), fra 6 måneder ca. 9 kg (med babysæt), fra 3 år til ca. 99 år (ca. 95 kg)
Lemo Chair Wood fra Cybex vokser med barnet: I kombination med Lemo Bouncer kan højstolen anvendes fra fødslen, fra ca. 3 til 6 år benyttes den med "Lemo Baby Sæt" og efterfølgende kan den benyttes med den justerbare fodstøtte. Barnet vokser og sædet byder på en ergonomisk siddeposition i alle faser: Den ergonomiske Lemo Chair Wood tilbyder en håndfri trinløs justerbar sædehøjde og fire forskellige sædedybder. Kan nemt bygges sammen: Blot 4 skruer skal skrues tilpas.

Justering med én hånd
Enhåndsjusteringen gør det muligt at justere højden (trinløs) og dybde (4 stillinger) på sæde og fodstøtte på få sekunder, så det voksende barn og senere alle familiemedlemmer har en ergonomisk siddeposition.

Kun 4 skruer
Kun 4 skruer - nem montering på mindre end 3 minutter.

Tekniske data:
  • Mål (længe x bredde x højde): 56 x 53 x 82 cm
  • Vægt: 6,6 kg
Leveringen inkluderer kun højstolen Lemo i træ

Tilbehør (skal tilkøbes):
  • Babysær
  • Snackbakke
  • Bouncer

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


cybex GOLD Højstol Lemo i træ Canary Yellow-yellow
1.799 kr
1.559 kr
Top mærker