cybex GOLD Børnesæde Sirona S2 i-Size Magnolia Pink
-17%
Variant:

Vejl. pris¹
3.299 kr
Pris
2.731 kr
Fri fragt
Du sparer
568 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A314669

EAN: 4063846180271

cybex GOLD Børnesæde Sirona S2 i-Size Magnolia Pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra 61 til 105 cm højde (fra 45 cm med nyfødteindsats); Op til maks. 18 kg; Fra ca. 3 måneder til 4 år (fra fødslen med nyfødteindsats)

Hurtig og nem at sidde i
Den innovative 360°-rotationsmekanisme giver en komfortabel og for forældrene rygvenlig måde at sætte dit barn i Sirona . Sædet kan vendes til dørsiden på et øjeblik, og det er også nemt og hurtigt at skifte fra baglæns til fremadgående kørsel.

Komfortabel rejse i den mest sikre position
Et bagudvendt barnesæde øger dit barns sikkerhed i tilfælde af en frontalkollision. I denne position er kollisionskræfterne rettet mod barnestolens skal. Det er obligatorisk, at børn på op til 15 måneder og en højde på 76 cm skal køre bagudvendt.

Reducerer de fremadrettede stødkræfter
Energireduktionsteknologien øger dit barns sikkerhed i den fremadvendte siddestilling. Stødkræfterne overføres direkte ind i barnestolen via bæltesystemet, hvor de delvist opløses af de energiabsorberende materialer. Dette reducerer de kræfter, der virker på barnets følsomme nakke, med ca. 20 %.

Vokser med barnet op til en alder af 4 år
Den højdejusterbare nakkestøtte med 12 positioner giver nem, individuel justering, så den kan følge med dit barns vækst.

Reducerer slagkraften i tilfælde af en sidekollision
Det integrerede L.S.P.-system giver øget sikkerhed i tilfælde af en sidekollision. Således kan kræfterne ved en sidekollision reduceres i kombination med den energiabsorberende skal.

Gør det nemt at lægge dit barn i og tage det ud af sengen
De smarte seleholdere giver en behagelig ind- og udstigningsposition. Du skal bare hægte dem fast, så de er ude af vejen, og så er det nemt at sætte dit barn i Sirona .

Hurtig overgang til en sovestilling
Med den enhåndsbetjente indstilling af sæde og tilbagelænethed er der intet i vejen for en stille og afslappet kørsel. For at sikre en behagelig søvn under bilturen tilbyder barnestolen forskellige positioner, både bagudvendt og fremadvendt. Sædet kan hurtigt justeres, så dit barn kan slappe af med en lur på vej.

Ukompliceret montering og forankring i køretøjet
Takket være ISOFIX kan du nemt og sikkert installere Sirona i din bil. Installationen er enkel med et enkelt klik for at fastgøre sædet og et støtteben for at forankre det i køretøjet. Indikatorer, der er nemme at kontrollere, bekræfter, at sædet er korrekt monteret og klar til brug.

leder slagkræfterne væk fra barnet
Den energiabsorberende skal absorberer kræfterne i tilfælde af en kollision og beskytter dit barn.

Tekniske detaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 71 x 44 x 68 cm
  • Vægt: 13,9 kg
  • Kompatibel med SensorSafe (sælges separat)
Leveringsomfang:
  • Børnesæde Sirona S2
  • Fast integreret base

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: cybex GOLD Børnesæde Sirona S2 i-Size Magnolia Pink
5
82 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 69
 
4 stjerner
| 8
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

cybex GOLD Børnesæde Sirona S2 i-Size Magnolia Pink
cybex GOLD Børnesæde Sirona S2 i-Size Magnolia Pink
Vejl. pris¹ 3.299 kr
2.731 kr