Erstatningsforslag til udsolgte produkter

cybex GOLD Base station Base One
p.t. udsolgt
Pris
899 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A334401

EAN: 4063846162994

cybex GOLD Base station Base One
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sikrer afslappede bilture: Base One er den sikre base til Aton S2 i-Size barnesækken, som giver ekstra sikkerhed og stabilitet - takket være individuelt drejelige Isofix -stik og et højdejusterbart støtteben.

Med Base One kan du tage på alle bilture med ro i sindet. Kombiner denne baseenhed med din Aton S2 i-Size bæresele, og nyd den gode fornemmelse af, at din lille er optimalt beskyttet: Base One er udstyret med individuelt drejelige Isofix -stik og et højdejusterbart støtteben og giver ekstra sikkerhed og stabilitet til disse bæreseler. Takket være one-click-installationen kan barnestolen nemt og sikkert installeres og fjernes fra køretøjet uden behov for yderligere fastspænding. Installationsindikatorerne hjælper dig med en vellykket installation og viser dig, hvornår basisenheden er sikker og klar til brug.

Produktdetaljer:
  • Hurtig forbindelse med din autostol
  • Sikker og ubesværet installation med et enkelt klik
  • Isofix og justerbar støttefod
  • Nem håndtering og opbevaring
  • Ultralet og særdeles kompakt
Tekniske detaljer:
  • Alder: Fra fødslen til ca. 24 måneder (i kombination med Aton S2 i-Size )
  • Mål (længde x bredde x højde): 61 x 33 x 16 cm
  • Vægt: 3,65 kg
Kompatibilitet:
  • Aton S2 i-Size

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: cybex GOLD Base station Base One
5
13 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 11
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers