Cybex GOLD Barnevognskasse Cot S Lavastone Black-black

Cybex GOLD Barnevognskasse Cot S Lavastone Black-black


  • Cybex GOLD Barnevognskasse Cot S Tropical Blue
  • Cybex GOLD Barnevognskasse Cot S, Trust Blå
  • Cybex GOLD Barnevognskasse Cot S Denim Manhattan Grey
  • Cybex GOLD Barnevognskasse Cot S Denim Mørke Grå

1.399 kr
Pris
856 kr
Fri fragt
Du sparer
543 kr-39%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A227629

Cybex GOLD Barnevognskasse Cot S Lavastone Black-black
Fra fødsel til 9 kg (ca. 6 måneder)

I de første måneder af livet er Cot S barnevognskassen den perfekte plads til barnet. Kalechen beskytter din lille ny mod sol og blæst. Endvidere er barnevognskassen inkl. et praktisk bæregreb. Den store barnevognskasse byder på en optimal liggeposition til dit barn og er udstyret med en komfortabel madras med memoryskum, således at den tilpasser sig kropsstørrelsen optimalt. Cot S er en del af den nye S-serie og kan klikkes på Balios S klapvognen. Sammen med en af de bedste cybex- og gb-autostole er Cot S en del af et 3-i-1 rejse system til stilfuld mobilitet.

Cot S barnevognen er kompatibel med cyberx GOLD Balios S klapvognen.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Vores Topseller

Cybex GOLD Barnevognskasse Cot S Lavastone Black-black
1.399 kr
856 kr
Top mærker