cybex GOLD Barnestol Solution G i-fix River Blå
Variant:
  • cybex GOLD Barnestol Solution G i-fix River Blå
  • cybex GOLD Børnesæde Solution G i-fix Granit Black
  • cybex GOLD Børnesæde Solution G i-fix Deep Black
  • cybex GOLD Børnesæde Solution G i-fix Classic Beige

Pris
1.829 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A319561

EAN: 4063846242450

cybex GOLD Barnestol Solution G i-fix River Blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Kan bruges fra en højde på 100 til 150 cm; fra ca. 3 til 12 år; fra ca. 15 til 50 kg.

Mere sovekomfort
Afslappet på vejen: Solution G i-Fix er vores første barnestol til børn op til 12 år med en soveposition. Med et enkelt håndled kan sædet vippes i en position, der gør det endnu nemmere for dit barn at falde i søvn.

En sikker sovestilling
Den patenterede, trevejs justerbare nakkestøtte hjælper med at forhindre, at dit barns hoved falder fremad under søvnen. Dette holder hovedet og nakken i en sikker position under søvnen.

Beskytter ved en sidekollision
L.S.P. System Plus kan aflede op til 20 % af sidekollisionskræfterne i tilfælde af en ulykke (sammenlignet med det samme sæde uden L.S.P. System). Den energiabsorberende skal neutraliserer også stødet ved en kollision og beskytter dit barn.

Den perfekte pasform til alle aldre
Takket være den højdejusterbare nakkestøtte og de fleksible sidevinger følger Solution G i-Fix med dit barns vækstspurt. Hovedstøttens højde kan nemt justeres til barnets størrelse, mens de fleksible sidevinger garanterer maksimal komfort i alle vækstfaser.

Holder dig kølig på varme dage
Ventilationssystemet på Solution G i-Fix lader luften cirkulere gennem barnestolen for at aflede varmen og sikrer dermed et behageligt klima i sædet. Det betyder, at dit barn altid kan føle sig godt tilpas, selv på længere bilture.

Sikker og nem installation
Isofix tilbyder en hurtig, sikker og pålidelig installation. Du kan blot klikke Solution G i-Fix fast i Isofix punkterne i dit køretøj og starte din rejse afslappet.

Tekniske detaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 40,5 x 59,5 x 59 cm
  • Vægt: 7,45 kg
  • Materiale betræk: 100 % polyester
  • Betrækket kan vaskes ved 30°C
  • Udviklet og designet i Tyskland

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: cybex GOLD Barnestol Solution G i-fix River Blå
4.5
21 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 16
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

cybex GOLD Barnestol Solution G i-fix River Blå
cybex GOLD Barnestol Solution G i-fix River Blå
1.829 kr