cybex GOLD Babyautostol Sirona M2 i-Size inkl. Sensorsafe og base M Navy Blue

cybex GOLD Babyautostol Sirona M2 i-Size inkl. Sensorsafe og base M Navy Blue3.699 kr
Pris
3.143 kr
Fri fragt
Du sparer
556 kr-15%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A286334

EAN: 4058511828473

cybex GOLD Babyautostol Sirona M2 i-Size inkl. Sensorsafe og base M Navy Blue
Sirona model sammenligning


Fra fødsel til 105 cm ca. 4 år

Sensorsafe
Øger sikkerheden. SensorSafe kombinerer moderne teknologi med et moderne design. Systemet fås udelukkende til Platinum og Gold i-Size autostole. Monteres direkte på selen og alarmerer, hvis baby fx. sidder for længe i bilen, åbner selen eller klimaet i bilen ikke er optimalt (for koldt, for varmt). Kan tilkobles en Smartphone og alarmen sendes via Bluetooth. En app byder ydermere på hjælp til monteringen af autostolen, know-how videoer, FAQs mv.

Egenskaber SensorSafe
Selesystemssikring
Holder barnet sikkert i sædet. SensorSafe clipsen forhindrer, at barnet kan åbne selen. Skulle barnet åbne selen, så sendes en Push-besked til den tilkoblede Smartphone.

Temperaturkontrol
Sørger for et komfortabelt rejseklima i bilen. SensorSafe måler og kontrollerer temperaturen i bilen. Skulle temperaturen være for varm eller for kold, sendes der omgående en push-besked til mobilen.

Alarmerer, når barnet sidder alene i bilen
Sørger for at dit barn altid er sikkert Skulle barnet sidde alene i bilen, sendes en besked til mobilen. Ydermere kan SensorSafe lokalisere bilen og gemme kontaktpersoner.

Tjekliste til montering
Øger sikkerheden og kontrollerer, at autostolen er installeret korrekt. Sikkerheds-tjeklisten gennemgår hele monteringen af autostolen og ydermere fx. den korrekte håndtering af isofix. Ydermere alarmerer, når sædet skal tilpasses barnets størrelse.

Pausealarm
Sender et alarmsignal, hvis barnet sidder for længe i bilen.

Med modellen Sirona M2 i-size fra Cybex kan barnet transporteres sikkert modsat kørselsretningen fra fødslen op til en størrelse på ca. 105 cm (ca. 4 år). Med mere benfrihed også for større børn. Autostolen er desuden også egnet til brug i små biler. Nem håndtering og mange praktiske features

Bagudvendt autostol - Til sikker anvendelse fra fødslen til ca. 4 år
Dette reducerer risikoen for at komme til skade ved frontalkollisoner.
Børn fra fødslen op til en kropshøjde på 105cm (ca 4 år) kan transporteres modsat kørselsretningen i Cybex Sirona M2 i-Size.

Alternativt kan man også vælge fremadrettet kørsel - klik-systemet tillader et nemt skift af retningen.
Med kliksystem, som tillader et nemt skift af kørselsretningen.
Alt efter behov kan Sirona M2 i-Size anvendes for børn fra 16 måneder og en størrelse på min. 76 cm optionalt modsat eller i kørselsretningen (op til en kropshøjde på 105 cm).

Integreret lineær sidekollisionsbeskyttelse - for mere sikkerhed.
L.S.P. systemet udfoldes i retning af døren.
L.S.P-systemet kan anvendes både med og imod kørselsretningen og systemet. forøger sikkerheden betydeligt. L.S.P. System reducerer sammen med skulder- og hovedprotektorerne kræfterne, som opstår ved sidekollisioner.

12-fags højdejusterbar nakkestøtte - Komfortabel, voksende beskyttelse
Hovedstøtte kan justeres i højden i 12 forskellige trin, den vokser derfor med barnet og giver maksimal sikkerhed.


Cybex modulsystem
Ganske praktisk modular system.
Denne lette babyautostol opfylder de seneste sikkerhedsstandarder og fuldender sammen med Aton M og Sirona M2 i-size vores 'familiesystem'. Så behøver du kun én base til to autostole (base M). Fra fødslen til 4 år.

Yderligere funktioner:
  • Stødabsorberende skal: Absorberer kollisionsenergien og beskytter barnet
  • Ligge-/siddepositioner kan indstilles med blot én hånd: Til optimal siddende og liggende stilling (5 bagudvendte og 3 fremadrettede positioner)
Tekniske detaljer:
  • Mål (længe x bredde x højde): 72 x 44 x 66 cm
  • Vægt: 14,3 kg
  • Betrækket kan tages af og vaskes ved 30 °C (skånevask)
  • Dette produkt er udviklet i Tyskland

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Vores Topseller

cybex GOLD Babyautostol Sirona M2 i-Size inkl. Sensorsafe og base M Navy Blue
3.699 kr
3.143 kr