Cybex GOLD Babyautostol Aton M i-size River Blue
Variant:
 • Cybex GOLD Babyautostol Aton M i-size River Blue
 • Cybex GOLD Babyautostol Aton M i-size Granite Black
 • Cybex GOLD Babyautostol Aton M i-size Soho Grey
 • Cybex GOLD Babyautostol Aton M i-size Deep Black
 • cybex Gold Babyskål Aton M i-Size Magnolia Pink

1.699 kr
Pris
1.459 kr
Fri fragt
Du sparer
240 kr-14%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A280653

EAN: 4058511819679

Cybex GOLD Babyautostol Aton M i-size River Blue
Fra fødslen og op til maks. 13 kilo (45 til 87 cm)

Aton M i-Size er udstyret med den nyeste sikkerhedsteknologi. I kombination med den tilgængelig basestation Base M opfylder babyautostolen standardkravene. Giver mulighed for omvendt transport af børn op til en alder af 15 måneder. Aton M i-size kan bruges til nyfødte og spædbørn med en størrelse på 45 cm op til 87 cm (max. 13 kg).

Aton M i-size tilbyder et aftageligt sædeindlæg, som sikrer en næsten flad liggeposition for præmature og nyfødte børn. Med L.S.P. system Stolens gennemtænkte sikkerhedskoncept, der også består af et L.S.P. system og stolens energiabsorberende konstruktion, bidrager til en øget sikkerhed for barnet. Den højdejusterbare hovedstøtte, de bløde selepuder og XXL kalechen sikrer barnets komfort.

Cybex modulsystem
Ganske praktisk modular system. Denne lette babyautostol opfylder de seneste sikkerhedsstandarder og fuldender sammen med Base M og Sirona M2 vores 'familiesystem'. Så behøver du kun én base til to autostole. Fra fødslen til ca. 4 år.

Kan indstilles i 11 højdetrin
Da den kan indstilles i højden i 11 trin og tilpasses barnets størrelse, kan autostolen bruges i ekstremt langt tid. Hoved- og skulderprotektorerne kan justeres i takt med at barnet vokser.

Lineær sidekollisionsbeskyttelse (LSP-SYSTEM)
Via det revolutionerende L.S.P. - system plus (Linear.Side-impact.Protection) er barnet optimalt beskyttet fra alle sider. Via det revolutionerende L.S.P. - system (Linear.Side-impact.Protection) bliver energien ved et sidesammenstød fordelt ud over sikkerhedspuden såvel som skulder - og hovedprotektorer i en lineær kædereaktion. Samtidigt bliver den kinetiske energi, der opstår i kroppen ved et sammenstød, tidligt standset, og hovedet aktivt anbragt i en sikker position. Det følsomme hoved - og skulderområde bliver i særlig grad beskyttet i autostolens sikkerhedszone L.S.P. - systemet er indbygget, så hoved - og skulderområdet bliver indefor autostolens sikkerhedszone.

Aftageligt nyfødtindsats
For en ideel liggevinkel til nyfødte og babyer

Rejsesystem
kompatibel med klapvogne og barnevogne fra CYBEX og GB og udvalgte andre mærker

Yderliger funktioner:
 • Integreret XXL kaleche med UVP50+ solbeskyttelse Med USF50 solbeskyttelse
 • Stødabsorberende skal: Absorberer kollisionsenergien og beskytter babyen
 • Ekstra brede Y-seler: Med bløde seler og puder
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde/bredde/højde): 66 x 44 x 39 - 56,5 cm
 • Vægt: 4,2 kg
 • Betrækket kan tages af og vaskes ved 30 °C (skånevask)
 • Dette produkt er udviklet i Tyskland

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - Cybex GOLD Babyautostol Aton M i-size River Blue
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
14 Bedømmelse
 
13
 
0
 
0
 
0
 
1
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

Cybex GOLD Babyautostol Aton M i-size River Blue
1.699 kr
1.459 kr