Cybex GOLD Babyautostol Aton M Graphite Black
Variant:
 • Cybex GOLD Babyautostol Aton M Graphite Black
 • cybex GOLD Babyautostol Aton M Navy Blue
 • Cybex Babyautostol Aton M Autumn Gold-burnt red
 • cybex Babyautostol Aton M Mystic Pink-purple

Pris
1.146 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A280573

EAN: 4058511816791

Cybex GOLD Babyautostol Aton M Graphite Black
Gruppe 0+, 0 til 13 kg, fra fødslen til ca. 18 måneder

Innovativ modulopbygning og de højeste sikkerhedskrav
Sammen med basen M og Sirona M2 i-Size tilbyder Aton M innovative funktioner og gennemtænkt design, der vokser med dit barn: Et M-Line modulopbygget system. Dette system tilbyder to autostole, som passer på Base M, så dit barn kan transporteres sikkert, komfortabel og bagudvendt i længere tid. Aton M kan også bruges som travel system sammen med klapvogne fra CYBEX, gb og andre velkendte producenter.
Aton M tilbyder et aftageligt sædeindlæg, som sikrer en næsten flad liggeposition for præmature og nyfødte børn. Med L.S.P. system Stolens gennemtænkte sikkerhedskoncept, der også består af et L.S.P. system og stolens energiabsorberende konstruktion, bidrager til en øget sikkerhed for barnet. Den højdejusterbare hovedstøtte, de bløde selepuder og XXL kalechen sikrer barnets komfort.

Cybex modulsystem
Ganske praktisk modular system. Denne lette babyautostol opfylder de seneste sikkerhedsstandarder og fuldender sammen med Base M og Sirona M2 vores 'familiesystem'. Så behøver du kun én base til to autostole. Fra fødslen til ca. 4 år.

Kan indstilles i 11 højdetrin
11 forskellige højdeindstillinger - maximal sikkerhed. Da den kan indstilles i højden i 11 trin og tilpasses barnets størrelse, kan autostolen bruges i ekstremt langt tid. Hoved- og skulderprotektorerne kan justeres i takt med at barnet vokser.

Lineær sidekollisionsbeskyttelse (LSP-SYSTEM)
Optimerede sidebeskyttelse absorbere energien på et tidligt stadie i tilfælde af et uheld.
Via det revolutionerende L.S.P. - system (Linear.Side-impact.Protection) bliver energien ved et sidesammenstød fordelt udover sikkerhedspuden såvel som skulder - og hovedprotektorer i en lineær kædereaktion. Samtidigt bliver den kinetiske energi, der opstår i kroppen ved et sammenstød, tidligt standset, og hovedet aktivt anbragt i en sikker position. Det følsomme hoved - og skulderområde bliver i særlig grad beskyttet i autostolens sikkerhedszone L.S.P. - systemet er indbygget, så hoved - og skulderområdet bliver indefor autostolens sikkerhedszone.

Aftagelig sædeindlæg
For en ideel liggevinkel til nyfødte og babyer.

CYBEX travelsystem
I forbindelse med en passen adaptor forvandler autostolen sig sammen med en klapvogns eller barnevognsstel til et praktisk rejse system nemt og hurtigt.

Yderligere funktioner:
 • Stødabsorberende skal: Absorberer kollisionsenergien og beskytter barnet
 • Ekstra brede Y-seler: med bløde seler og puder
 • Integreret XXL kaleche med UVP50+ solbeskyttelse
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde/bredde/højde): 660x 440 x 390 - 570 mm
 • Vægt: 4,2 kg
 • Betrækket kan tages af og vaskes ved 30 °C (skånevask)
 • Dette produkt er udviklet i Tyskland

I leveringen er autostolen Anton M med integreret XXL solkaleche.

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Vores Topseller

Cybex GOLD Babyautostol Aton M Graphite Black
1.146 kr