Legetøj: Op til 12% rabat
Legetøj: Op til 12% rabat
Kun idag:
Spar stort
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Cybex GOLD Babyautostol Aton 5 Granite Black
p.t. udsolgt
Variant:
 • Cybex GOLD Babyautostol Aton 5 Granite Black
  p.t. udsolgt
 • cybex GOLD Babyautostol Aton 5 Classic Beige
 • Cybex GOLD Babyautostol Aton 5 Deep Black
 • cybex GOLD autostol Aton 5 Soho Grey
 • +2

Pris
1.163 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A280476

EAN: 4058511811871

Cybex GOLD Babyautostol Aton 5 Granite Black
Gruppe 0+, 0 til 13 kg, fra fødslen til ca. 18 måneder

I den store test fra Stiftung Warentest i udgaven 06/2017 har babyautostolen Anton 5 i kategorien babyautostole modtaget 1,6 (GOD) og er testvinder.

Den 5 generation af den succesfulde autostol
En ny funktion sikrer en optimal siddevinkel, og at små babyer ligger med hoved, hals og bryst perfekt afstemt. Risikoen for kvælning ved at hovedet falder forover reduceres derved væsentligt. De unikke sikkerhedsfunktioner, som f.eks. den højdejusterbare hovedstøtte med integreret seleguide, der i kombination med det crash testede LSP-system forbedrer den fremragende sikkerhed i den energiabsorberende skal, og nye komfort funktioner, f.eks den enorme XXL-kaleche, gør Aton 4 til den perfekte babyautostol til for tidligt fødte babyer og meget små nyfødte. Autostolen kan spændes fast med sele eller med en af ​​vores valgfrie baser, for at forenkle installationen.

Højdejusterbar hovedstøtte (8 positioner)
En 8-positions hovedstøtte med integreret seleguide er et andet aspekt af autostolens optimale sidekollisionsbeskyttelse.
Højden af selen justeres automatisk afhængigt af højden på hovedstøtten hvilket gør den besværlige justering af selerne betydeligt nemmere. Y-sele-systemet har vist sig at være en meget effektiv og behagelig sikkerhedsløsning specielt til meget små babyer.

Lineær sidekollisionsbeskyttelse (LSP-SYSTEM)
Den lineære sidekollisionsbeskyttelse (LSP-systemet) absorberer kraften fra en sidekollision i kombination med den energiabsorberende skal.
Via det revolutionerende L.S.P. - system plus (Linear.Side-impact.Protection) er barnet optimalt beskyttet fra alle sider. Den allerførste effekt af en ulykke distribueres af det udfoldelige lineære sidekollisionsbeskyttelsessystem (LSP-system) og det fleksible materiale og strukturen i autostolen absorberer derefter kræfterne og kanaliserer dem væk fra barnet. Autostolens fleksible materialestruktur absorberer støddene og styrer dem væk fra barnet.

Aftageligt sædeindlæg
En af de største udfordringer i forhold til sikkerhed er bedst mulig transport af for tidligt fødte og meget små babyer, da deres nakkemuskler ikke er ordenligt udviklede, og derfor er der en risiko for, at hovedet kan vippe fremover, når barnet sover, hvis ikke vinklen i hældningen er stor nok. Dette kan føre til åndedragsproblemer.
I samarbejde med eksperter inden for faget er denne model udviklet, så barnet kan transporteres i den mindst mulige vinkel. Ved hjælp af det udtagelige sædeindlæg kan siddevinkelen tilpasses den lille størrelse, og barnet kan derved transporteres i tæt på liggevinkel. Hvis sædeindlægget fjernes, giver det mulighed for plads og komfort til ældre børn.

CYBEX TRAVEL SYSTEM
I forbindelse med en passen adaptor forvandler autostolen sig sammen med en klapvogns eller barnevognsstel til et praktisk rejse system nemt og hurtigt.

Integreret XXL Cabrio kaleche
Den nye og store XXL Cabrio kaleche byder på ekstra stor beskyttelsesflade. Justerbar i 4 positioner med UV50+ solbeskyttelse.

Yderligere produktdetaljer:
 • Hovedstøtten kan indstilles i højden Justerbar i 8 trin
 • Integreret XXL kaleche Perfekt sol- og vindbeskyttelse med USF50+
 • De lineære sidekollisionsbeskyttelse reducerer energi ved eventuelt sidekollision.
 • Blødt, polstrede sædeindlæg: Længde- og højdejusterbar.
 • Aftageligt sædeindlæg: For en flad liggeposition
 • Ekstra blød Y-sele
Tekniske detaljer:
 • Mål (længe x bredde x højde): 64 x 43 x 39 - 56 cm
 • Vægt: 4,8 kg
 • Betrækket kan tages af og vaskes ved 30 °C (skånevask)
 • Dette produkt er udviklet i Tyskland

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - Cybex GOLD Babyautostol Aton 5 Granite Black
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
83 Bedømmelse
 
62
 
18
 
1
 
1
 
1
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers