Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Lige nu
EKSTRA points!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
saml points nu
cybex GOLD Baby autostol Aton M i-Size Deep Black
Variant:
  • cybex GOLD Baby autostol Aton M i-Size River Blue - Blå
  • cybex GOLD Baby autostol Aton M i-Size Deep Black
  • cybex GOLD Baby autostol Aton M i-Size Sort

Pris
1.639 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A299937

EAN: 4063846089888

cybex GOLD Baby autostol Aton M i-Size Deep Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra fødslen fra 45 cm til 87 cm (maks. 13 kg).

Aton M i-Size er udstyret med de nyeste sikkerhedsteknologier. I kombination med den yderligere tilgængelige basestation Base M opfylder spædbarnsbæreren kravene i i-Size-standarden. Blandt andet ordineres den bagudvendte transport af børn op til 15 måneders alderen. Aton M i-Size kan bruges til nyfødte og babyer fra 45 cm op til 87 cm (maks. 13 kg).

Den lette Aton M i-Size tilbyder den fladest mulige ligevægt for nyfødte og for tidlige babyer takket være den aftagelige nyfødte indsats. Sammen med LSP-systemet og den energiabsorberende skal beskytter det gennemtænkte sikkerhedskoncept babyen. Komfort tilvejebringes af de højdejusterbare nakkestøtter, de blødt polstrede seler og XXL-solsejl.

cybex Modular System
Dette modulopbyggede system opfylder alle krav. Med Autostolt Aton M i-Size og Autostolt Sirona M2 i-Size tilbyder det to sæder, der klikker på den samme base, Base M. Dette betyder, at dit barn kan køre komfortabelt, sikkert og sikkert. Så dit barn kører komfortabelt, sikkert og bagud - fra fødslen til omkring fire år.

11-fold højdejustering
Den 11-foldede højdejustering sikrer, at sædet vokser sammen med barnet og har en ekstremt lang levetid. Hoved- og skulderbeskyttere vokser med barnets personlige pladsbehov.

Lineær sidekollisionsbeskyttelse (LSP-system)
R evolution Lary-system (Linear Side-impact Protection) systematisk spreder styrken af ??en sidekollision i en lineær kædereaktion via skulder- og hovedbeskyttere. Samtidig absorberes kroppens kinetiske energi i tilfælde af en ulykke på et tidligt tidspunkt, og hovedet styres aktivt i en sikker position. Især er det følsomme hoved og skuldre beskyttet i Autostolts sikkerhedszone af LSP-systemet.

Aftagelig nyfødt indsats
For den fladeste og mest ideelle liggende vinkel til nyfødte og babyer

Rejsesystem
Kompatibel med buggies og klapvogne fra cybex og gb og dem fra udvalgte andre mærker

Andre funktioner:
  • Integreret XXL solsejl: Med USF50 + solbeskyttelse.
  • Energiabsorberende skal: Absorberer stødkræfterne og omslutter babyen beskyttende
  • Ekstra brede Y-stropper: Med blød sele og spændeunderlag
Tekniske detaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 66 x 44 x 39 - 56,5 cm
  • Vægt: 4,2 kg
  • Afdækning aftagelig og vaskbar ved 30 ° C under blid cyklus
  • Dette produkt blev udviklet og designet i Tyskland

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: cybex GOLD Baby autostol Aton M i-Size Deep Black
5
127 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 117
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

cybex GOLD Baby autostol Aton M i-Size Deep Black
cybex GOLD Baby autostol Aton M i-Size Deep Black
1.639 kr