cybex GOLD autostol Sirona M2 i-Size Tropical Blue
p.t. udsolgt

cybex GOLD autostol Sirona M2 i-Size Tropical Blue


 • cybex GOLD Autostol Sirona M2 i-Size Scuderia Ferrari Victory Black
 • cybex GOLD autostol Sirona M2 i-Size Scuderia Ferrari Racing Red
 • cybex GOLD autostol Sirona M2 i-Size Premium Black
 • cybex GOLD autostol Sirona M2 i-Size Passion Pink-purple

Pris 2.562 kr Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A254623

cybex GOLD autostol Sirona M2 i-Size Tropical Blue
Fra fødslen op til 105 cm (ca. 4 år)

Autostolen Sirona M2 i-size kan anvendes i både med og mod kørselsretningen og er sikkerhedstestet af det tyske Stiftung Warentest, udgave 11/2016. Autostolen fik en bedømmelse på 2,2 (god) i denne test og er dermed testvinderen indenfor testen 2016, udgave: 11/2016.

Med modellen Sirona M2 i-size fra Cybex kan barnet transporteres sikkert modsat kørselsretningen fra fødslen op til en størrelse på ca. 105 cm (ca. 4 år). Med mere benfrihed også for større børn. Autostolen er desuden også egnet til brug i små biler. Nem at håndtere

Bagudvendt autostol - Til sikker anvendelse fra fødslen til ca. 4 år
Dette reducerer risikoen for at komme til skade ved frontalkollisoner.
Børn fra fødslen op til en kropshøjde på 105cm (ca 4 år) kan transporteres modsat kørselsretningen i Cybex Sirona M2 i-Size.

Alternativt kan man også vælge fremadrettet kørsel - klik-systemet tillader et nemt skift af retningen.
Med kliksystem, som tillader et nemt skift af kørselsretningen.
Alt efter behov kan Sirona M2 i-Size anvendes for børn fra 16 måneder og en størrelse på 76 cm, optionalt modsat eller i kørselsretningen (op til en korpshøjde på 105 cm).

Integreret lineær sidekollisionsbeskyttelse - for mere sikkerhed.
L.S.P. systemet udfoldes i retning af døren.
L.S.P-systemet kan anvendes både med og imod kørselsretningen og systemet. forøger sikkerheden betydeligt. L.S.P. System reducerer sammen med skulder- og hovedprotektorerne kræfterne, som opstår ved sidekollisioner.

12-fags højdejusterbar nakkestøtte - Komfortabel, voksende beskyttelse
Hovedstøtte kan justeres i højden i 12 forskellige trin, den vokser derfor med barnet og giver maksimal sikkerhed.


Cybex modulsystem
Ganske praktisk modular system.
Denne lette babyautostol opfylder de seneste sikkerhedsstandarder og fuldender sammen med Base M og Sirona M2 vores 'familiesystem'. Så behøver du kun én base til to autostole. Fra fødslen til 4 år.

Yderliger funktioner:
 • Stødabsorberende skal: Absorberer kollisionsenergien og beskytter barnet
 • Ligge-/siddepositioner kan indstilles med blot én hånd: Til optimal siddende og liggende stilling (5 bagudvendte og 3 fremadrettede positioner)
Tekniske detaljer:
 • Autostolen kan kun monteres til bilen med basen M
 • Mål (Længe/Bredde/Højde): 720 x 440 x 660 mm
 • Vægt: 14 kg
 • Betrækket kan tages af og vaskes ved 30 °C (skånevask)
 • Dette produkt er udviklet i Tyskland

Leveringsomfang: Autostol Sirona M2 i-size (basen M skal købes separat).

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Top mærker