cybex GOLD Autostol Sirona M2 I-Size inkl. Sensorsafe Navy Blue

cybex GOLD Autostol Sirona M2 I-Size inkl. Sensorsafe Navy Blue


Variant:
 • cybex GOLD Autostol Sirona M2 I-Size inkl. Sensorsafe Navy Blue
 • cybex GOLD Babyautostol Sirona M2 I-Size inkl. Sensorsafe Urban Black
 • cybex GOLD Autostol Sirona M2 i-Size inkl. Sensorsafe Magnolia Pink
 • cybex GOLD Babyautostol Sirona M2 i-størrelse inklusiv Sensorsafe River Blue

Pris
2.499 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A286311

EAN: 4058511825830

cybex GOLD Autostol Sirona M2 I-Size inkl. Sensorsafe Navy Blue
Sirona model sammenligning


Fra fødsel til 105 cm ca. 4 år

Sirona M2 i-size kan anvendes både med eller mod kørselsretningen. Autostolen fik en bedømmelse på 2,2 (god) i denne test og er dermed testvinderen indenfor testen 2016, udgave: 11/2016.

Sensorsafe
Øger sikkerheden. SensorSafe kombinerer moderne teknologi med et moderne design. Systemet fås udelukkende til Platinum og Gold i-Size autostole. Kan tilkobles en Smartphone og alarmen sendes via Bluetooth.

Egenskaber SensorSafe

Selesystemssikring
Holder barnet sikkert i sædet. SensorSafe clipsen forhindrer, at barnet kan åbne selen. Skulle barnet åbne selen, så sendes en Push-besked til den tilkoblede Smartphone.

Temperaturkontrol
Sørger for et komfortabelt rejseklima i bilen. SensorSafe måler og kontrollerer temperaturen i bilen. Skulle temperaturen være for varm eller for kold, sendes der omgående en push-besked til mobilen.

Alarmerer, når barnet sidder alene i bilen
Sørger for at dit barn altid er sikkert Skulle barnet sidde alene i bilen, sendes en besked til mobilen. Ydermere kan SensorSafe lokalisere bilen og gemme kontaktpersoner.

Tjekliste til montering
Øger sikkerheden og kontrollerer, at autostolen er installeret korrekt. Sikkerheds-tjeklisten gennemgår hele monteringen af autostolen og ydermere fx. den korrekte håndtering af isofix. Ydermere alarmerer, når sædet skal tilpasses barnets størrelse.

Pausealarm
Sender et alarmsignal, hvis barnet sidder for længe i bilen.

Med modellen Sirona M2 i-size fra Cybex kan barnet transporteres sikkert modsat kørselsretningen fra fødslen op til en størrelse på ca. 105 cm (ca. 4 år). Med mere benfrihed også for større børn. Autostolen er desuden også egnet til brug i små biler. Nem håndtering og mange praktiske features

Bagudvendt autostol - Til sikker anvendelse fra fødslen til ca. 4 år
Dette reducerer risikoen for at komme til skade ved frontalkollisoner.
Børn fra fødslen op til en kropshøjde på 105cm (ca 4 år) kan transporteres modsat kørselsretningen i Cybex Sirona M2 i-Size.

Alternativt kan man også vælge fremadrettet kørsel - klik-systemet tillader et nemt skift af retningen.
Med kliksystem, som tillader et nemt skift af kørselsretningen.
Alt efter behov kan Sirona M2 i-Size anvendes for børn fra 16 måneder og en størrelse på min. 76 cm optionalt modsat eller i kørselsretningen (op til en kropshøjde på 105 cm).

Integreret lineær sidekollisionsbeskyttelse - for mere sikkerhed.
L.S.P. systemet udfoldes i retning af døren.
L.S.P-systemet kan anvendes både med og imod kørselsretningen og systemet. forøger sikkerheden betydeligt. L.S.P. System reducerer sammen med skulder- og hovedprotektorerne kræfterne, som opstår ved sidekollisioner.

12-fags højdejusterbar nakkestøtte - Komfortabel, voksende beskyttelse
Hovedstøtte kan justeres i højden i 12 forskellige trin, den vokser derfor med barnet og giver maksimal sikkerhed.
Hovedstøtten kan justeres i 12 trin.

Cybex modulsystem
Ganske praktisk modular system.
Denne lette babyautostol opfylder de seneste sikkerhedsstandarder og fuldender sammen med Aton M og Sirona M2 i-size vores 'familiesystem'. Så behøver du kun én base til to autostole (base M). Fra fødslen til 4 år.

Yderligere funktioner:
 • Stødabsorberende skal: Absorberer kollisionsenergien og beskytter barnet
 • Ligge-/siddepositioner kan indstilles med blot én hånd: Til optimal siddende og liggende stilling (5 bagudvendte og 3 fremadrettede positioner)
Tekniske detaljer:
 • Autostolen kan kun monteres til bilen med basen M
 • Mål (Længe/Bredde/Højde): 720 x 440 x 660 mm
 • Vægt: 8,3 kg
 • Betrækket kan tages af og vaskes ved 30 °C (skånevask)
 • Dette produkt er udviklet i Tyskland

Leveringsomfang: Autostol Sirona M2 i-size (basen M skal købes separat).

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Vores Topsellers

cybex GOLD Autostol Sirona M2 I-Size inkl. Sensorsafe Navy Blue
2.499 kr