Cybex Gold Autostol Pallas M-fix Denim Blue-blue
Variant:
 • CYBEX GOLD autostol Pallas M-fix Manhattan Grey-mid grey 2018
 • CYBEX GOLD Autostol Pallas M-fix Lavastone Black-black
 • Cybex Gold Autostol Pallas M-fix Rebel Red-red
 • Cybex Gold Autostol Pallas M-fix Denim Blue-blue
 • +3

3.099 kr
Pris
1.674 kr
Fri fragt
Du sparer
1.425 kr-46%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A219779

EAN: 4058511212777

Cybex Gold Autostol Pallas M-fix Denim Blue-blue
Gruppe 1/2/3, 9 til 36 kg, fra ca. 9 måneder til 12 år

2-i-1 sædet var en testvinder i gruppen 1/2/3 i test 06/2015 af Stiftung Warentest og modtog noten 2.1 (god). Denne autostol kan justeres og dermed bruges i op til 12 år.

I gruppe 1 fungerer den justerbare sikkerhedspude som en oppustelig airbag, og i en kollision beskytter den mod nakkeskader uden at begrænse barnets frihed For børn fra ca. 3 år og ældre, kan autostolen nemt omdannes til en Solution M-fix. Den kan også anvendes i biler uden ISOFIX.

Dybdejusterbar sikkerhedsfanger - Enhåndsjusterbar (gruppe 1)
Den justerbare sikkerhedspude reducerer risikoen for alvorlige nakkeskader uden at begrænse barnets frihed (patentanmeldt).
Energien ved et sammenstød bliver fordelt ud over sikkerhedspuden og reduceret via de energiabsorberende materialer. Dette system minder om en opblæst airbag og hjælper med at reducerer energien betydeligt ved et sammenstød. Selen gnaver ikke og det følsomme nakke - skulderområde såvel som de indre organer bliver beskyttede. Den nydesignede, enhånds justerbare sikkerhedspude (patentanmeldt) kan justeres perfekt til barnets krop for højeste komfort og giver derudover mere bevægelsesfrihed for overkroppen samt maksimal sikkerhed specielt ved frontalpåkørsel sammenlignet med konventionelle fem-punktsselesystemer.

2-in-1 stol
Denne autostol kan justeres og dermed bruges i op til 12 år.
I gruppe 1 fungerer den justerbare sikkerhedspude som en oppustelig airbag, og i en kollision beskytter den mod nakkeskader uden at begrænse barnets frihed For børn fra ca. 3 år og opefter kan autostolen nemt omdannes til en gruppe 2/3-autostol fra Solution-serien.

INDIVIDUEL JUSTERBAR LINEÆR SIDEKOLLISIONSBESKYTTELSE
Den individuelt justerbare lineære sidekollisionsbeskyttelse (LSP System Protection) absorberer energien i tilfælde af en ulykke på et meget tidligt tidspunkt. Absorberer energien i tilfælde af en ulykke på et meget tidligt tidspunkt.
Kraften fra en sidekollision absorberes systematisk af de individuelt justerbare sidebeskyttere samt ved skulder- og hovedbeskytterne Samtidigt bliver den kinetiske energi, der opstår i kroppen ved et sammenstød, tidligt standset, og hovedet aktivt anbragt i en sikker position. LSP LSP-beskytterne kan justeres individuelt for optimalt tilpasning til bilens interiør.

KOMFORTABEL ENHÅNDS JUSTERING AF SIDDE OG LIGGE POSITION (Gruppe 1)
Sørger for en behagelig og afslappet køretur.
Takket være en komfortabel vippefunktion kan autostolen let justeres med én hånd.

3-POSITIONS VIPBAR HOVEDSTØTTE
CYBEX patenterede 3-positions nakkestøtte garanterer optimal beskyttelse i tilfælde af en sidekollision.
Denne revolutionerende teknologi flytter sikkert balancepunktet for barnets hoved en anelse tilbage og forhindrer det i at falde forover når barnet sover. I tilfælde af en sidekollision, forbliver barnets følsomme hoved inden for sikkerhedszonen på sædet, hvilket sikrer optimal beskyttelse. Desuden giver vores patenterede 3-position nakkestøtte en mere komfortabel sovestilling for en sikker og behagelig rejse.

ISOFIX CONNECT
ISOFIX CONNECT SYSTEM - forstærker stabiliteten og sikkerheden. Låsearmene bliver monteret til bilens ISOFIX punkter nemt og hurtigt, samt korrekt hver gang. ISOFIX - låsearmene kan nemt klappes væk, og således er autostolen også kompatibel med biler uden isofix men med bilens tre punkts sele.

Yderliger funktioner:
 • Stødabsorberende skal: Den fleksible materialestruktur absorberer energien ved et sammenstød
 • Optimeret ventilationssystem: Understøtter en behagelig kropstemperatur
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde/bredde/højde): 430 x 540 x 700 mm
 • Vægt: 9,3 kg
 • Betræk kan vaskes ved 30 °C
 • Ydrestof: 100 % polyester; Vattering: 100 % polyurethanskum
 • Dette produkt er udviklet i Tyskland

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Cybex Gold Autostol Pallas M-fix Denim Blue-blue
4.8
1541 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1307
 
4 stjerner
| 196
 
3 stjerner
| 25
 
2 stjerner
| 7
 
1 stjerne
| 6
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

Cybex Gold Autostol Pallas M-fix Denim Blue-blue
Cybex Gold Autostol Pallas M-fix Denim Blue-blue
3.099 kr
1.674 kr