cybex GOLD autostol Pallas G i-Size Granit Sort

cybex GOLD autostol Pallas G i-Size Granit Sort


Variant:
  • cybex GOLD autostol Pallas G i-Size Granit Sort
  • Cybex GOLD autostol Pallas G i-Size River Blue
  • Cybex GOLD autostol Pallas G i-Size Magnolia Pink
  • Cybex GOLD autostol Pallas G i-Size Soho Grey
  • +2

Pris
2.499 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A304110

EAN: 4063846052202

cybex GOLD autostol Pallas G i-Size Granit Sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Højde: Fra 76 til 150 cm Vægt: Fra ca. 9 til 50 kg Alder: Fra ca. 15 måneder til 12 år

Sikkerhed, der vokser sammen med dit barn
For dine børns sikkerhed har forældre i årevis valgt barnesæder fra cybex Pallas-serien. Pallas G i-Size barnestol er den nyeste model i den prisvindende serie. Barnesædet tilbyder pålidelig beskyttelse i over ti år. Som et 2-i-1-sæde vokser Pallas G i-Size med dit barn og giver sikkerhed på alle udviklingsstadier. I de første par år tilbyder et nyt, optimeret slagskærm enestående beskyttelse, komfort og bevægelsesfrihed. Dette gør det lettere end nogensinde før at sætte dit barn i sædet og bukke sig op. Den patenterede liggende nakkestøtte hjælper med at holde dit barns hoved i en beskyttet position, selvom de falder i søvn under turen. Pallas G i-Size passer perfekt til de kommende år - altid klar til at beskytte dit barn.

40% færre nakkeskader
Stødbeskyttelsens avancerede design reducerer risikoen for nakkeskade ved en frontpåvirkning med over 40% sammenlignet med et selesystem. I tilfælde af en frontalkollision kan barnets overkrop rulle over slagkroppen, som fungerer på samme måde som en airbag. Slagkraften fordeles over dens store overfladeareal. Dette reducerer belastningen på den følsomme hals og beskytter dit barns hoved.

En levetid på mere end 10 år
2-i-1-sæden, der vokser med dit barn - fra lille barn til tolv år gammel. Dit barn er beskyttet af en sikkerhedssele, indtil han eller hun når en vægt på 21 kg. Derefter fjernes stødskærmen, og sædet sikres med køretøjets sikkerhedssele, hvilket giver pålidelig beskyttelse, indtil dit barn når en højde på 150 cm (ca. 12 år).

Sikrer barnet inden for få sekunder
Det integrerede, justerbare slagskærm beskytter dit barn enkelt, hurtigt og pålideligt. Forskning har vist, at begrænsninger har en signifikant lavere fejlrate end selesystemer. Denne nye sikkerhedssele har et praktisk, brugervenligt spænde-system - ikke mere lænet over dit barn eller kæmper med selen. Seleens justerbare pasform sikrer, at dit voksende barn nyder maksimal komfort.

Ingen hældning af hovedet fremad
Det patenterede tredobbelte nakkestøtte forhindrer dit barns hoved i at vælte fremad under søvn. Dit barns hoved forbliver i barnesædets sikkerhedszone - for optimal sikkerhed, især i tilfælde af sidekollision. Med nakkestøttens tre hældningsindstillinger kan du også finde den perfekte position, hvor dit barn kan slappe af og falde i søvn.

Fremragende integreret beskyttelse mod sidekollision
Den lineære side Slagbeskyttelsessystem Plus giver ekstra sikkerhed i tilfælde af sidekollision. LSP System Plus reducerer stødkræfterne ved en sidekollisionskollision med mere end 20% sammenlignet med det samme barnesæde uden LSP-systemet.

Intuitiv og stressfri installation
ISOFIX og Top Tether muliggør nem og sikker installation af barnesædet. ISOFIX sikrer korrekt installation af sædet, mens Top Tether giver en ekstra forankring for mere sikkerhed og stabilitet. Begge redskaber har visuelle indikatorer for at bekræfte, at barnesædet er korrekt installeret og klar til brug.

Flyt sædet blot i en behagelig soveposition
Enhåndsjusteringen af sædet til en mere tilbagelænet position holder dit barn behageligt og lykkeligt. Uanset hvor gammelt dit barn er, kan du praktisk talt læne sædet ned med et håndled, så de kan sove godt på farten.

Behagelig luftcirkulation selv på varme dage
Luftcirkulationssystemet sikrer cirkulation af køleluft gennem barnesædet, så der ikke akkumuleres varme i sædet, og selv på varme dage skabes der en behagelig temperatur i sædet.

Teknisk detaljer:
  • Størrelse (længde x bredde x højde): 40,5 x 59,5 x 59 cm
  • Vægt: 8,9 kg
  • Materialeovertræk: 100% polyester
  • Dækslet kan maskinvaskes ved blid cyklus ved 30 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Vores Topsellers

cybex GOLD autostol Pallas G i-Size Granit Sort
cybex GOLD autostol Pallas G i-Size Granit Sort
2.499 kr