Cybex GOLD Autostol Juno M-fix Urban Black-black

Cybex GOLD Autostol Juno M-fix Urban Black-black


 • cybex GOLD Autostol Juno M-fix Fancy Pink-puple

1.599 kr
Pris
1.362 kr
Fri fragt
Du sparer
237 kr-15%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A254957

Cybex GOLD Autostol Juno M-fix Urban Black-black
Gruppe 1, 9 - 18 kg, fra ca. 9 måneder til 4 år

Juno M-fix er en ny gruppe 1 autostol, som allerede har vundet mange europæiske priser.

Juno M-fix har en mavepude, som kan tilpasses med en hånd. I tilfælde af en sidekollision giver den justerbare, lineære sidebeskyttelse (L.S.P System) optimal beskyttelse. For at tilpasse sig barnets størrelse er nakkestøtten 8 gange justerbar. Det kloge luftcirkulationssystem sikrer, at dit barn har den optimale temperatur.

Justerbar mavestøtte - Højeste sikkerhed uden snøre.
På samme måde som en airbag transmitteres og absorberes påvirkningsenergien over det store område af mavepuden. Patenteret og optimeret mavepude. Den følsomme hals, hoved og bryst er beskyttet.
Den nye dybdejustering giver barnet mere komfort end konventionelle sæder med mavepude. Et optimeret bælte forløb mindsker usikkerhed og forenkler installationen. Hertil kommer, at mavepuden kan tilpasses med en hånd.

INDIVIDUEL JUSTERBAR LINEÆR SIDEKOLLISIONSBESKYTTELSE
Via det revolutionerende L.S.P. - system plus (Linear.Side-impact.Protection) er barnet optimalt beskyttet fra alle sider. Den optimerede lineær sidekollisionsbeskyttelse (L.S.P.-system Plus) absorberer kraften fra en kollision på et meget tidligt tidspunkt.
Kraften fra en sidekollision absorberes systematisk af de individuelt justerbare sidebeskyttere samt ved skulder- og hovedbeskytterne Samtidigt bliver den kinetiske energi, der opstår i kroppen ved et sammenstød, tidligt standset, og hovedet aktivt anbragt i en sikker position. LSP LSP-beskytterne kan justeres individuelt for optimalt tilpasning til bilens interiør.

Højdejusterbar nakkestøtte - Komfortabelt, voksende beskyttelse.
Hovedstøtte kan justeres i højden i 8 forskellige trin, den vokser derfor med barnet og giver maksimal sikkerhed.
På grund af den højdejusterbare nakkestøtte vokser sædet optimalt med barnet. Dette sikrer en perfekt pasform og sikkerhed.

Isofix Connect - For ekstra stabilitet og sikkerhed
ISOFIX CONNECT SYSTEM - forstærker stabiliteten og sikkerheden. Låsearmene bliver fastgjort til bilens ISOFIX - system via bilens isofix - system. Låsearmene kan let klappes væk og derfor er autostolen også kompatibel til køretøjer uden Isofix - system.

Yderliger funktioner:
 • Luftcirkulationssystem Understøtter en behagelig kropstemperatur
 • Justerbart ryglæn: Ryglænet af autostolen kan justeres ved hjælp af et håndtag på stolens ryglæn.
 • Letvægt (6,4 kg): Tillader nem køretøjsændring og sparer ryggen
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde/bredde/højde): 410 x 520 x 580 mm
 • Vægt: 6,4 kg
 • Betræk kan vaskes ved 30 °C
 • Dette produkt er udviklet i Tyskland

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Anmeldelser

Kundebedømmelser - Cybex GOLD Autostol Juno M-fix Urban Black-black
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 2 Bedømmelse
 
2
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

Cybex GOLD Autostol Juno M-fix Urban Black-black
1.599 kr
1.362 kr
Top mærker