cybex Autostol Solution X2-fix Scuderia Ferrari Victory Black

cybex Autostol Solution X2-fix Scuderia Ferrari Victory Black


  • cybex Autostol Solution X2-fix Scuderia Ferrari Racing Red

2.299 kr
Pris
1.901 kr
Fri fragt
Du sparer
398 kr-17%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A249988

cybex Autostol Solution X2-fix Scuderia Ferrari Victory Black
Gruppe 2/3, 15 - 36 kg, fra ca. 3 til 12 år

Udstyret med en vinkeljusterbar hovedstøtte. Denne forhindrer barnets hoved i at falde fremad, selv under søvn. Autostolen er udstyret med ekstra sidekollisionsbeskyttelse i form af sidepuder, der minder om sideairbags, hvilke tidligt og effektivt absorberer energien af ​​en sidekollision. ISOFIX CONNECT-systemet øger ydermere stabiliteten og sikkerheden i sædet. Autostolen kan også bruges i en bil uden ISOFIX

Hovedstøtten kan indstilles i 3 forskellige trin
CYBEX patenterede 3-positions nakkestøtte garanterer optimal beskyttelse i tilfælde af en sidekollision.
Denne revolutionerende teknologi flytter sikkert balancepunktet for barnets hoved en anelse tilbage og forhindrer det i at falde forover når barnet sover. I tilfælde af en sidekollision, forbliver barnets følsomme hoved inden for sikkerhedszonen på sædet, hvilket sikrer optimal beskyttelse. Desuden giver vores patenterede 3-position nakkestøtte en mere komfortabel sovestilling for en sikker og behagelig rejse.

Optimeret lineær beskyttelse ved sidesammenstød (L.S.P. SYSTEM PLUS)
Via det revolutionerende L.S.P. - system plus (Linear.Side-impact.Protection) er barnet optimalt beskyttet fra alle sider. Den optimerede lineær sidekollisionsbeskyttelse (L.S.P.-system Plus) absorberer kraften fra en kollision på et meget tidligt tidspunkt.
Kraften fra en sidekollision absorberes systematisk i en lineær serie af reaktioner ved hjælp af beskyttende sikkerhedspude og skulder- og hovedbeskyttere. Samtidigt bliver den kinetiske energi, der opstår i kroppen ved et sammenstød, tidligt standset, og hovedet aktivt anbragt i en sikker position. Det følsomme hoved - og skulderområde bliver i særlig grad beskyttet i autostolens sikkerhedszone L.S.P. - systemet er indbygget, så hoved - og skulderområdet bliver indefor autostolens sikkerhedszone.

Isofix Connect - For ekstra stabilitet og sikkerhed
Isofix Connect-systemet forbedrer stabiliteten og sikkerheden over hele levetiden ved hjælp af et enkelt kliksystem.
Låsearmene bliver fastgjort til bilens ISOFIX - system via bilens isofix - system. ISOFIX - låsearmene kan nemt klappes væk, og således er autostolen også kompatibel med biler uden isofix men med bilens tre punkts sele.

Yderliger funktioner:
  • Hovedstøtte der kan justeres i højden i 11 forskellige trin: Således kan højden justeres optimalt i mange år.
  • Justerbar ryglæn
  • Komfortabel sædepude
Produktdetaljer:
  • Mål (længde/bredde(højde): 450 x 555 x 660 - 820 mm
  • Vægt: 7 kg
  • Betræk kan vaskes ved 30°C
  • Ydermateriale: 100% polyester; Vattering: 100% polyurethanskum
  • Dette produkt er udviklet i Tyskland

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Vores Topseller

cybex Autostol Solution X2-fix Scuderia Ferrari Victory Black
2.299 kr
1.901 kr
Top mærker