Cybex autostol Solution X Fix Cobblestone-Grey

Cybex autostol Solution X Fix Cobblestone-Grey

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 500 kr!
  • Cybex autostol Solution X Fix Blue Moon
  • cybex Autostol Solution X-fix Purple Rain
  • Cybex autostol Solution X Fix Rumba Red

1.399 kr
1.214 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 185 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A038748

Cybex autostol Solution X Fix Cobblestone-Grey
Cybex Solution X Fix

Der neue Solution X-fix bygger på den prisbelønnede teknologi kendt fra Solution X og udvider dene med „Isofix connect“ systemet.

Denne smarte autostol er fyldt med sikkerhedsfunktioner, herunder den patenterede 3-positions vippehovedstøtte, Linear sidekollisionsbeskyttelse (LSP System), 11-positions højdejustérbar skulder og hovedstøtte og ISOFIX Connect. Matchet med et innovativt design og overlegen komfort er det lidt overraskende, at Solution X-fix fortsætter med udelukkende at opnå fremragende resultater.

ISOFIX connect
Autostolens skinner er lige til at klikke ind i bilens ISOFIX-forankringspunkter. Barnet spændes fast med 3-punktselen. Ryglænet kan vippes med én hånd. Find ud af, om Solution X-fix er kompatibel med ISOFIX-systemet i din bil: Skinnerne på autostolen er lige til at folde væk, så stolen også er kompatibel med biler, der ikke er forsynede med ISOFIX.

3-TRINS VIPPEHOVEDSTØTTE
Den patentanmeldte 3-trinshovedstøtte flytter balancepunktet for barnets hoved en smule bagud og holder det inden for stolens sikkerhedszone, selvom barnet falder i søvn. Især ved en sidekollision er barnets skrøbelige hoved optimalt beskyttet. Resultatet er en behageligere sovestilling og hele 80 % øget sikkerhed.

L.S.P. System
Med det revolutionerende LSP-system (lineær sidekollisionsbeskyttelse) nedsættes impulsen (ændringen i bevægelsesmængde) ved en sidekollision systematisk. Takket være denne ny konfiguration udløses der en kæde af reaktioner er, hvor autostolens hoved- og skulderbeskyttere optager kroppens bevægelsesmængde på et tidligt tidspunkt af stødet og holder barnets skrøbelige hoved inden for stolens sikkerhedszone.
Øvrige funktioner
11-trins højde-justérbar hovedstøtte
Vipperyglæn
L 450 mm, B 470 mm, H 660-820 mm
Vægt: 7 kg
Åndbart tekstil-betræk, maskin-vaskbart ved 30 °C
Ddette produkt er udviklet og designet i Tyskland

Testet og godkendt i henhold til ECE R 44/04

Tilbehør

Pris
292 kr
Pris
185 kr

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Cybex autostol Solution X Fix Cobblestone-Grey
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 12 Bedømmelse
 
7
 
5
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produkt anbefalinger
Cybex autostol Solution X Fix Cobblestone-Grey
1.399 kr
1.214 kr