Cybex autostol Solution X Fix Blue Moon
-12%
Variant:
  • Cybex autostol Solution X Fix Pure Black-Black
  • Cybex autostol Solution X Fix Blue Moon

Vejl. pris¹
1.799 kr
Pris
1.576 kr
Fri fragt
Du sparer
223 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A085366

EAN: 4250183794999

Cybex autostol Solution X Fix Blue Moon
Cybex Solution X Fix

Den nye Solution X-fix bygger på teknologien af testvinderen Solution X, som vi har udvidet med systemet "Isofix connect".

ISOFIX connect
Autostolens connectorer klikkes simpelthen på bilens ISOFIX-forankringspunkter. Connectorne kan nemt foldes væk, så sædet også er kompatibel med biler, der ikke er udstyret med ISOFIX. Solution X-Fix kendetegnes ved, hvor let den er, og hvor nem den er at betjene. Med X-Fix systemet har du mere sikkerhed og stabilitet.

HOVEDSTØTTE, DER KAN JUSTERES I 3 POSITIONER
Den vigtigste del i sikkerhedskonceptet hos CYBEX Solution autostolene er hovedstøtten, der kan justeres i 3 positioner frem og tilbage (patentanmeldt). Herved bliver problemet med hovedet, der nikker forover når barnet sover, let og elegant løst. Kippes hovedstøtten bagover, læner barnets hoved mod hovedstøtten når det sover. I tilfælde af en sidekollision, forbliver barnets følsomme hoved inden for sikkerhedszonen på sædet, hvilket sikrer optimal beskyttelse. Desuden giver vores patenterede 3-position nakkestøtte en mere komfortabel sovestilling for en sikker og behagelig rejse.

L.S.P. SYSTEM
Derudover har Solution X autostolen det enestående L.S.P. system (Linear.Side-impact.Protection). L.S.P. systemet absorberer systematisk kraften ved en side-kollision i en lineær række reaktioner ved hjælp af skulder- og hovedbeskyttere. Samtidig absorberes kroppens kinetiske energi, forårsaget af kollisionen, på et meget tidligt stadium, og hovedet føres aktivt ind i en sikker position.

• Hovedstøtte, der kan justeres i 11 højdepositioner, så stolen vokser med barnet
• Justerbar ryglæn
• Komfortabel siddepude
• Dimensioner: L 45 x B 47 x H 66-82 cm
• Vægt: 7 kg
• Betræk kan vaskes ved 30 grader

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Cybex autostol Solution X Fix Blue Moon
5
3701 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3114
 
4 stjerner
| 548
 
3 stjerner
| 31
 
2 stjerner
| 5
 
1 stjerne
| 3
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.