Cybex Autostol Solution M-fix SL Scuderia Ferrari Racing redCybex Autostol Solution M-fix SL Scuderia Ferrari Racing red

Cybex Autostol Solution M-fix SL Scuderia Ferrari Racing red


  • cybex Autostol Solution M-fix SL Scuderia Ferrari Victory Black

2.099 kr
Pris 1.859 kr Fri fragt
Du sparer
240 kr (11%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A249893

Cybex Autostol Solution M-fix SL Scuderia Ferrari Racing red
Gruppe 2/3, 15 til 36 kg, fra ca. 3 år til 12 år

Børnesædet Solution M-Fix SL overbeviser med innovative sikkerhedsfunktioner som lineær sidestøtbeskyttelse (L.S.P. System), den 12-fags højdejusterbare nakkestøtte og et optimeret ventilationssystem.

Lineær sidekollisionsbeskyttelse (LSP-SYSTEM)
Optimerede sidebeskyttelse absorbere energien på et tidligt stadie i tilfælde af et uheld.
Via det revolutionerende L.S.P. - system plus (Linear.Side-impact.Protection) er barnet optimalt beskyttet fra alle sider. Via det revolutionerende L.S.P. - system (Linear.Side-impact.Protection) bliver energien ved et sidesammenstød fordelt ud over sikkerhedspuden såvel som skulder - og hovedprotektorer i en lineær kædereaktion. Samtidigt bliver den kinetiske energi, der opstår i kroppen ved et sammenstød, tidligt standset, og hovedet aktivt anbragt i en sikker position. Det følsomme hoved - og skulderområde bliver i særlig grad beskyttet i autostolens sikkerhedszone L.S.P. - systemet er indbygget, så hoved - og skulderområdet bliver indefor autostolens sikkerhedszone.

Hovedstøtten kan højdejusteres i 12 forskellige trin
Da den kan indstilles i højden i 12 trin og tilpasses barnets størrelse, kan autostolen bruges i ekstremt langt tid. Hoved - protektorerne kan justeres i takt med at barnet vokser.

ISOFIX CONNECT
ISOFIX CONNECT SYSTEM - forstærker stabiliteten og sikkerheden. Låsearmene bliver fastgjort til bilens ISOFIX - system via bilens isofix - system. Låsearmene kan let klappes væk og derfor er autostolen også kompatibel til køretøjer uden Isofix - system.

Optimeret ventilationssystem
Selv på varme dage opretholder det optimerede ventilations-system en behagelig kropstemperatur.
Som en del af komfortpakken er autostolen ved ryglænet og siddefladen udstyret med et net af ventilationskanaler. Dette sikrer et behageligt klima i stolen selv på varme dage.

Yderliger funktioner:
  • Justerbart ryglæn: Tilpasser sig ideelt til bilen
  • Stødabsorberende skal: Absorberer kollisionsenergien og beskytter barnet
Tekniske detaljer:
  • Mål (længde/bredde/højde): 42 x 54 x 63 cm
  • Vægt: 5,8 kg
  • Kan vaskes ved 30 °C
  • Dette produkt er udviklet i Tyskland

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Cybex Autostol Solution M-fix SL Scuderia Ferrari Racing red
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 3 Bedømmelse
 
2
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Cybex Autostol Solution M-fix SL Scuderia Ferrari Racing red
2.099 kr
1.859 kr
Top mærker