Cybex Autostol Solution M-fix Lavastone Black-black
Variant:
 • Cybex Autostol Solution M-fix Lavastone Black-black
 • Cybex Gold Autostol Solution M-fix Denim Blue-blue
 • cybex SILVER autostol Solution M-FIX Rumba Red
 • Cybex Silver Autostol Solution M-fix Blue Moon
 • +6

1.999 kr
Pris
1.049 kr
Fri fragt
Du sparer
950 kr-48%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A260401

EAN: 4058511216225

Cybex Autostol Solution M-fix Lavastone Black-black
Gruppe 2/3, 15 til 36 kilo, fra ca. 3 til 12 år

Modellen Solution M-fix fik karakteren "god (1,8)" Gruppe 2/3 i test 06/2015 hos Stiftung Warentest. Innovative sikkerheds- og komfortfunktioner.

Som en del af Cybex Solution-serien har Solution M-fix en patenteret hovedstøtte, hvis hældning kan justeres, og forhindrer barnets hoved i at tippe forover mens det sover.
Det vigtigste element i sikkerhedskonceptet i Solution- serien er CYBEX patenterede 3-positions vipbare hovedstøtte. Denne forhindrer barnets hoved i at falde fremad, selv under søvn. Den individuelt indstilbare lineare sidebeskyttelse (L.S.P. System Plus) Giver sikkerhed på højeste niveau. Isofix Connect-systemet øger ydermere stabiliteten og sikkerheden i autostolen. Autostolen kan også bruges i en bil uden ISOFIX

3-POSITIONS VIPBAR HOVEDSTØTTE
CYBEX patenterede 3-positions nakkestøtte garanterer optimal beskyttelse i tilfælde af en sidekollision.
Denne revolutionerende teknologi flytter sikkert balancepunktet for barnets hoved en anelse tilbage og forhindrer det i at falde forover når barnet sover. I tilfælde af en sidekollision, forbliver barnets følsomme hoved inden for sikkerhedszonen på sædet, hvilket sikrer optimal beskyttelse. Desuden giver vores patenterede 3-position nakkestøtte en mere komfortabel sovestilling for en sikker og behagelig rejse.

INDIVIDUEL JUSTERBAR LINEÆR SIDEKOLLISIONSBESKYTTELSE
Den individuelt justerbare lineære sidekollisionsbeskyttelse (LSP System Protection) absorberer energien i tilfælde af en ulykke på et meget tidligt tidspunkt. Absorberer energien i tilfælde af en ulykke på et meget tidligt tidspunkt.
Kraften fra en sidekollision absorberes systematisk af de individuelt justerbare sidebeskyttere samt ved skulder- og hovedbeskytterne Samtidigt bliver den kinetiske energi, der opstår i kroppen ved et sammenstød, tidligt standset, og hovedet aktivt anbragt i en sikker position. LSP LSP-beskytterne kan justeres individuelt for optimalt tilpasning til bilens interiør.

Optimeret ventilationssystem
Selv på varme dage opretholder det optimerede ventilations-system en behagelig kropstemperatur.
Som en del af komfortpakken er Solution M - fix ved ryglænet og siddefladen udstyret med et net af ventilationskanaler. Selv på varme dage opretholder det et behageligt klima.

Hovedstøtte der kan justeres i højden i 12 forskellige trin
Hovedstøtten kan indstilles i 12 trin
Autostolen tilpasser sig således barnets vækst. Hoved - protektorerne kan justeres i takt med at barnet vokser.

ISOFIX CONNECT
Isofix Connect-systemet forbedrer stabiliteten og sikkerheden over hele levetiden ved hjælp af et enkelt kliksystem.
Låsearmene bliver fastgjort til bilens ISOFIX - system via bilens isofix - system. Låsearmene kan let klappes væk og derfor er autostolen også kompatibel til køretøjer uden Isofix-system.

Yderliger funktioner:
 • Ekstra bred og dyb siddepude: Med særlig blød polstring så komforten bliver bedre
 • Justerbart ryglæn: Tilpasser sig ideelt til bilen
 • Stødabsorberende skal: Den fleksible materialestruktur absorberer energien ved et sammenstød
Produktdetaljer:
 • Mål (længde/bredde(højde): 414 mm x 540 mm x 620-820 mm
 • Vægt: 5.8 KG
 • Betræk kan vaskes ved 30 °C
 • Ydrestof: 100 % polyester; Vattering: 100 % polyurethanskum
 • Dette produkt er udviklet i Tyskland

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Anmeldelser

Produktbedømmelser fra vores kunder - Cybex Autostol Solution M-fix Lavastone Black-black
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
35 Bedømmelse
 
30
 
5
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produkt anbefalinger

Vores Topseller

Cybex Autostol Solution M-fix Lavastone Black-black
1.999 kr
1.049 kr