Kæmpe BARNEVOGNSAKTION!
BARNEVOGNSAKTION!
Rabat:
Op til 440 kr.
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
CYBEX autostol Pallas M Mars Red-red
  • cybex GOLD Autosto Pallas M Pepper Black-dark grey
  • CYBEX autostol Pallas M Stardust Black-black
  • cybex autostol Pallas M Autumn Gold-burnt red
  • cybex autostol Pallas M Midnight Blue-navy blue

2.499 kr
Pris
2.334 kr
Fri fragt
Du sparer
165 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A150070

CYBEX autostol Pallas M Mars Red-red
Gruppe 1/2/3, 9-36 kg, fra ca. 9 mdr. til 12 år
Denne model er uden isofix og kan kun monteres med bilens egen sikkerhedsele

Den nye generation af den prisvindende Pallas-serie tilbyder optimeret sikkerhed og komfort med en levetid på over 11 år.
I gruppe 1 er Pallas M udstyret med en justerbar sikkerhedspude. I tilfælde af en frontal kollision, er kraften fordelt over hele overfladen af puden, svarende til en oppustet airbag Pallas M omdannes nemt til gruppe 2/3-autostolen Solution M.

JUSTERBAR SIKKERHEDSPUDE Justerbar med én hånd (gr. 1)
Den justerbare sikkerhedspude reducerer risikoen for alvorlige nakkeskader uden at begrænse barnets frihed (patentanmeldt).
Energien ved et sammenstød bliver fordelt ud over sikkerhedspuden og reduceret via de energiabsorberende materialer. Dette system minder om en opblæst airbag og hjælper med at reducerer energien betydeligt ved et sammenstød. Selen gnaver ikke og det følsomme nakke - skulderområde såvel som de indre organer bliver beskyttede. Den nydesignede, enhånds justerbare sikkerhedspude (patentanmeldt) kan justeres perfekt til barnets krop for højeste komfort og giver derudover mere bevægelsesfrihed for overkroppen samt maksimal sikkerhed specielt ved frontalpåkørsel sammenlignet med konventionelle fem-punktsselesystemer.

2-I-1-AUTOSTOL
Denne autostol kan justeres og dermed bruges i op til 11 år.
I gruppe 1 fungerer den justerbare sikkerhedspude som en oppustelig airbag, og i en kollision beskytter den mod nakkeskader uden at begrænse barnets frihed For børn fra ca. 3 år og opefter kan autostolen nemt omdannes til en gruppe 2/3-autostol fra Solution-serien.

INDIVIDUEL JUSTERBAR LINEÆR SIDEKOLLISIONSBESKYTTELSE
Den individuelt justerbare lineære sidekollisionsbeskyttelse (LSP System Protection) absorberer energien i tilfælde af en ulykke på et meget tidligt tidspunkt. Sidekollisionsbeskyttelsen absorberer energien i tilfælde af en ulykke på et meget tidligt tidspunkt.
Kraften fra en sidekollision absorberes systematisk af de individuelt justerbare sidebeskyttere samt ved skulder- og hovedbeskytterne Samtidigt bliver den kinetiske energi, der opstår i kroppen ved et sammenstød, tidligt standset, og hovedet aktivt anbragt i en sikker position. LSP LSP-beskytterne kan justeres individuelt for optimalt tilpasning til bilens interiør.

KOMFORTABEL ENHÅNDS JUSTERBAR VIPPEFUNKTION Gruppe 1
Sørger for en rolig og afslappet køretur.
Takket være en komfortabel vippefunktion kan autostolen let justeres med én hånd.

3-POSITIONS VIPBAR HOVEDSTØTTE Patenteret
CYBEX patenterede 3-positions nakkestøtte garanterer optimal beskyttelse i tilfælde af en sidekollision.
Denne revolutionerende teknologi flytter sikkert balancepunktet for barnets hoved en anelse tilbage og forhindrer det i at falde forover når barnet sover. I tilfælde af en sidekollision, forbliver barnets følsomme hoved inden for sikkerhedszonen på sædet, hvilket sikrer optimal beskyttelse. Desuden giver vores patenterede 3-position nakkestøtte en mere komfortabel sovestilling for en sikker og behagelig rejse.

Yderligere funktioner:
• Stødabsorberende skal: Materialets fleksible struktur absorberer kraften fra en kollision.
• Optimeret ventilationssystem: Opretholder en behagelig kropstemperatur

Produktdetaljer:
• Mål: L 426 mm x B 540 mm x H 700 mm
• Vægt: 8,3 kg
• Betræk kan vaskes ved 30°C
• Ydermateriale: 100% polyester; Vattering: 100% polyurethanskum
• Dette produkt er udviklet i Tyskland


Passer denne autostol til din bil? Kontroller venligst, om din bil står på listen. Cybex Typenliste

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Mærke

cybex GOLD

Cybex  – den sikre kombination af funktion & kvalitet

Det er klart at man ønsker en autostol med overbevisende design og praktiske features, men man må i den forbindelse aldrig glemme det vigtigste aspekt, når man vælger autostol: sikkerheden! Med Cybex er man ikke blot på den helt sikre side, men kan derudover også nyde de forskellige modellers enetående design og de mange funktioner. Cybex byder således på højkvalitative autostole indenfor 5 alders- og vægtsklasser med features som blandt andet et specielt beskyttelsessystem ved sidekollisioner og en hovedstøtte, som kan indstilles i flere trin. Ud over autostole producerer firmaet også flotte bæreseler og barnevogne. Også her er der lagt fokus på sikkerhed, kvalitet og funktionalitet. 
 


Vores Topseller

CYBEX autostol Pallas M Mars Red-red
2.499 kr
2.334 kr
Top mærker